{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Aga Putr...

Foto : unsplash / Aga Putra

 

 Armastus

Paaridele : Sinu paarisuhe peaks sellel nädalal tänu planeetide seisule olema üsna harmooniline. See nädal sulle vähemalt muretsemiseks põhjust ei too ning sa oled rahul nii iseenda, kui oma eluga. 

Vallalised : Sind on ees ootamas üsna paljutõotav periood. Sind kaitsevad hetkel Päike, Jupiter ja Saturn, kes tõotavad tuua su ellu suurt vaheldust. Võib juhtuda, et just sellel perioodil kohtud sa inimesega, kellest sa unistanud oled. Kui see peaks juhtuma, siis leiab teie kohtumine aset nädala alguse poole. 

 

Töö

Sa oled näidanud välja ettevõtlikkust ning tõestanud oma lojaalsust, nüüd avaneb sul võimalus kohtuda inimesi, kellele tänu võivad hakata paljud asjad liikuma just sellises suunas, nagu sina seda tahaksid. Sind julgustatakse edasises ning toetatakse su ettevõtmistes. Valmista oma vaim ette suurteks, peatselt aset leidvateks muutusteks.

 

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa praegu olema heas vormis. Suur väsimus ei tohiks sind kimbutada, sul on piisavalt jõudu, et tegeleda ka spordiga või liikuda palju. 

 

Raha

Ära kuula kõikide tuttavate soovitusi. Ära võta liiga suuri riske seoses oma rahaga sellel nädalal. Pea nõu mõne spetsialistiga enne, kui paigutad oma raha, sest planeedid ei toeta sind su ettevõtmistes. Parem oleks, kui sa ootad natuke. 

Kommentaare ei ole