{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Jakob Owens Armastus Paaridele ...

 

Foto : unsplash / Jakob Owens

Armastus

Paaridele : Sa ei ole päris kindel, kas su praegune suhe vastab sinu ootustele. Kunagi ammu olid sul hoopis teistsugused unistused. Sul ei ole ju nurisemiseks põhjust, sul on kõik olemas, mida sa vajad ja sa peaksid olema õnnelik. Aga kusagil südamepõhjas on sul tekkinud kahtlused, mis ei lase sul rahulikult elada. Ikka ja jälle tabad sa end mõttelt, et mis oleks siis, kui... Sa ju näed teisi ja oled ka selgeks teinud, millist inimest sa tahaksid enda kõrvale. Kas sellist inimest ka päriselt olemas on, pole kindel. Võib-olla ei olegi probleem teises inimeses, vaid sinus endas.

Vallalised : Sellel nädalal võib üks võõras inimene tuua natuke vaheldust sinu igapäevasesse ellu. Sul ei ole selle vastu midagi, vastupidi, see on pigem hea uudis. 

 

Töö

Kui sa ei ole päris kõigega rahul oma töö juures, katsu sellest rääkida aga jää seejuures diplomaatiliseks ja ära muutu emotsionaalseks. Ära kaota enda ja teiste aega tühjadele sõnadele, aja oma asju läbimõeldult. Ainult siis saadab Merkuuri hea energia sind ning garanteerib edu su ettevõtmistes.

 

 

 

Tervis

Üldiselt peaks su tervis olema praegusel perioodil hea või isegi väga hea, sest sa oled hetkel Jupiteri kaitsva tiiva all. Võib-olla peaksid sa ainult rohkem hoidma end niiske ja külma ilma eest.

 

Raha

Ära võta kunagi seoses rahaga liiga kiireid otsuseid vastu, see võib kaasa tuua suuri pettumusi. Ära ole nii kannatamatu ja tea, et kõik, mis praegu toimub, toob sulle kasu aga mitte kohe ja praegu. Mõtle alati järele enne, kui mingi otsuse langetad. 

Kommentaare ei ole