{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Element5 Digital

Armastus

Paarid : Saturni aspekt ei ole hetkel kõige parem ja see võib tuua kaasa probleeme sinu paarisuhtesse. Katsu sellel nädalal olla väga kannatlik ning mõistlik, sest õhkkond sinu ja su kaaslase vahel võib minna väga pingeliseks. Ära salva, ära provotseeri, valva paremini oma sõnu.

Vallalised : Võib-olla ei olegi su õnn nii kaugel, kui sa ise seda arvad. Aga katsu enne teha oma südames ruumi õigele inimesele, sest hetkel on su hinges veel palju pettumusi ning kibestumust. 

 

Töö

Võttes arvesse praegust Uraani aspekti, siis on praegu kätte jõudnud õige aeg tõestada oma võimeid ning oskusi. Kasuta ära kõiki oma tutvusi, mis aitavad sul karjääri teha. Pea nõu targematega, kes oskavad sulle tarka nõu anda ja annavad ka juhtnööre järgnevateks sammudeks. Ära karda suurelt unistada, sest kes otsib, see leiab ja kes küsib, sellele antakse.

 

 

 

Tervis

Tänu Merkuurile peaksid sa olema heas vormis ning täis energiat. Värske õhk teeb su tervisele palju head, seega viibi palju väljas ja ära unusta olla aktiivne. Käi looduses ning see teeb head su vaimsele ja füüsilisele tervisele.

 

Raha

Praegusel perioodil on risk raha kaotada kõrgem, kui tavaliselt. Seega ole eriti ettevaatlik. 

Kommentaare ei ole