{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi horoskoop

Foto : unsplash / Luke Sou...

Foto : unsplash / Luke Southern

 

 Armastus

Paaridele : Selleks, et su suhe paraneks, on vaja unustada kõik see, mis on kunagi ammu aset leidnud. On tundeid, mis võivad teha su suhtele palju halba, kui sa neist lahti ei lase ja aeg-ajalt ka oma kaaslasele meelde tuletad. Kui sa tõesti üksi ei suuda andestada või unustada, siis on olemas terapeudid, kes võivad teil aidata leida parema võimaluse omavaheliseks suhtlemiseks. 

Vallalistele : Sa ei ole võib-olla oma hinges valmis tõsiseks suhteks ja sellepärast satudki nii tihti inimeste otsa, kes otsivad ainult lõbutsemist oma elus ega igatse end kellegagi siduda. Kuidas sinuga lood on? 

 

Töö

Praegune periood on väga hea selleks, et end töö juures esile tõsta ning olla ambitsioonikam. Ole julgem ning ettevõtlikum. Marss ise toetab sind praegu ning aitab sind omalt poolt kaasa. Heal kohal olevad inimesed sekkuvad ilmselt ning toetavad sind, kui sa koputad õigele uksele.

 

 

 

Tervis

Sa peaksid olema hetkel terve ja heas vormis. Ära unusta, et ka praegusel aastaajal on tähtis palju liikuda ning tegeleda spordiga oma tervise huvides. 

 

Raha

Sul võib tulla sellel nädalal mitmeid arvete maksmisi. Aga õnneks läheb kõik tänu Neptuuni aspektile hästi ja hea õnn ei jäta sind ka seekord maha. Sa leiad võimaluse, mille abil oma rahalist seisu parandada. 

Kommentaare ei ole