{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Joseph Gonzalez

Armastus

Paaridele : Ka sel nädalal võib su paarisuhe pakkuda sulle palju mõtteainet. Võib juhtuda, et üks erimeelsus või lahkheli sinu ja su kaaslase vahel mõjub sulle halvasti, sa võid seda võtta, kui ebaõiglust. 

Vallalistele : Võib-olla oled sa hakanud mõtlema, et armastus on sinu jaoks kättesaamatu aga ära heida meelt. Iga hetk ja iga päev võib kõik muutuda. Usu iseendasse ning ära kaota lootust.


Töö

Sul on raske jääda kannatlikuks, sest liiga palju viivitusi ja takistusi, mis ei lase sul oma tööd rahulikult teha. Ära siiski lase muremõtetel ja stressil oma päevi rikkuda ning katsu rohkem töökaaslastega suhelda, mõnikord aitab hea nõu sul näha asju teisest vaatenurgast.

 

 


Tervis

Üldiselt peaks kõik küll hästi minema ja sa oled heas füüsilises vormis, võib-olla ainult tunned sa suuremat väsimust ning stressi peal. Ära mõtle kogu aeg musti mõtteid ning ära muretse nii palju, see ei aita nagunii midagi lahendada. Ümbritse end heade ja optimistlike inimestega, kes aitavad sul näha asju teises valguses.


Raha

Rahaasjades hakkavad planeedid sind toetama. Sa võid teha julgeid plaane tuleviku tarbeks. Kui sa leiad häid nõuandjaid, siis avastad sa ka kasuliku võimaluse raha paigutamiseks.

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole