{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 26. september

  Foto : unsplash / Brigitte Tohm Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Brigitte Tohm

Jäära horoskoop

Armastus : katsu täna ära kasutada oma lennukat kujutlusvõimet. Töö juures ei tule täna just kõige parem päev. Oma tervisesse peaksid sa hakkama tõsisemalt suhtuma, sest sa oled viimasel ajal liiga palju maiustama hakanud ning sööd alati rohkem, kui peaksid. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis on sul head väljavaated selles valdkonnas.

Väike nõuanne: ära tee teistele oma sõnadega haiget.

 

Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal pidanud leppima kõrvaltvaataja kohaga, nüüd aga võib see lõpuks ometi muutuda ning sinu jaoks avanevad paremad väljavaated. Õnn ei ole enam kaugel. Töö juures katsu olla tähelepanelikum. Vastasel korral võid sa teha vale valiku. Tervise seisukoha pealt jälgi hoolega, mida sa sööd ja kontrolli alati pakenditel olevat säilivuse tähtaega. Ja rahalise külje pealt võib tänane päev tuua sulle põhjust naeratamiseks.

Väike nõuanne: ära võta ühtegi otsust liiga rutakalt vastu.

 

Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa viimasel ajal hakanud mõtlema sellele, kas sa ikka oled õnnelik selle inimesega või mitte. Sa ei ole kindel, kas teie suhtel on tulevikku. Töö juures ei ole sa just kõige paremas tujus täna. Ära ärrita teisi oma halva tuju ning solvavate märkustega. Mis puutub tervisesse, siis peaksid sa hetkel olema hea tervise juures. Ja rahalise külje pealt annavad planeedid sulle võimaluse oma rahaasju parandada.

Väike nõuanne: Ära võta teiste jutte tõe pähe.

 

Kaksikute horoskoop

Mis puutub aramastusse, siis oled sa rahul praegu oma eluga. Sa leiad, et sa oled leidnud inimese, kes sind mõistab ka ilma sõnadeta ja see ongi kõige tähtsam. Töö juures tuleb täna kiire ja töine päev. Tervise seisukoha pealt ei tohiks sul olla põhjust muretsemiseks. Ning rahalise külje pealt võid sa täna saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära unusta rõõmustada ka pisiasjade üle.

 

 


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa vaba või juba kellegagi koos, siis viimasel ajal on sul raske näha oma elu positiivses valguses. Töö juures tekib hoolimata kõikidest su pingutustest ikka viivitusi ning takistusi. Tervise seisukoha pealt peaksid sa muutma oma eluviisi tasakaalukamaks. Ja rahalise külje pealt kulutad sa praegusel perioodil liiga palju ja teed suuri plaane.

Väike nõuanne: ära kuula kõike, mida sulle räägitakse.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt oleks hea, kui sa kuulaksid oma kaaslast tähelepanelikumalt ja katsuksid panna end tema asemele. Töö juures ära riku oma võimalusi ära ning ära katsu lepitada inimesi, kes seda ei taha. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal tundnud sügismasendust, nüüd aga hakkab su enesetunne vaikselt paranema. Hoolitse enda eest rohkem ja ära unusta puhata. Rahalise külje pealt on sul hetkel suured plaanid.

Väike nõuanne: Ära unusta ennast kultuurselt harida, hakka kasvõi rohkem raamatuid lugema.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis halveneb õhkkonda selles valdkonnas hetkel. Töö juures tunned sa hoolimata oma ettevõtlikkusest mõningast masendust. Tervise seisukoha pealt võiksid sa teha hingamisharjutusi, mis aitavad sul hingerahu tagasi saada. Ja rahalise külje pealt tekivad täna väga head võimalused.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest.


Skorpioni horoskoop

Armastuses on sul mõnikord raske piire paika panna. Töö juures, isegi, kui su suhted ülemustega ei ole just kõige paremad, ära katsu ise asju klaarida ning oota, kui ajad paranevad. Tervise seisukoha pealt ei ole midagi märkimisväärset juhtumas. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ei tohiks ka see sulle hetkel muret tekitada. 

Väike nõuanne: ära lase segadust oma ellu tekkida, see võtab ära su hingerahu.

 

 

 

Amburi horoskoop

Su suhe elukaaslasega ei ole täna just kõige parem. Töö juures võid sa võtta vastu mõtlematuid otsuseid. Ja tervise seisukoha pealt võid sa tunda suuremat väsimust ning energia puudust. Rahalise külje pealt hakkab olukord aga vaikselt paranema. 

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat ning puhka rohkem.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus ei paku sulle hetkel puhkust ega rahulolu. Vastupidi, ta võib röövida su hingerahu. Töö juures hoia eemale kuulujuttudest ning pessimistlikest inimestest. Tervise seisukoha pealt on parem, kui sa õpid nautima rohkem väikeseid asju elus aga piirad samal ajal oma suurt söögiisu. Rahaasjad peaksid su päeva täna ilusaks tegema. Sul võib avaneda hea võimalus suurendada oma sissetulekuid.

Väike nõuanne: kõike ei saa planeerida ja ette näha.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on tänasel päeval sulle üllatusi varuks. Töö juures on suhted töökaaslastega aga pingelised. Ja tervise seisukoha pealt ei ole midagi märkimisväärset juhtumas, sa peaksid täna olema üsna head vormis. Rahalise külje pealt läheb kõik hästi. Hea õnn saadab sind ja sa võid hakata tegema suuri plaane.

Väike nõuanne : sinu enda sees on peidus suur jõud.

 

Kalade horoskoop 

Armastuse koha pealt oled sa viimasel ajal hakanud elama vabameelsemalt ning muretumalt. Töö juures pead sa täna rohkem pingutama. Mis puutub tervisesse, siis ära unusta, et sa oled praegu vastuvõtlikum külmetushaigustele ning hoia end soojas. Ja rahalise külje pealt võid sa saada suurema summa raha täna, mis aitab sul näha tulevikku paremas valguses.

Väike nõuanne: ära lase sugulastel sekkuda oma eraellu.

 

 

 

 


Kommentaare ei ole