{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Alisa Anton

Armastus 

Paaridele : Jupiter ise kaitseb sinu paarisuhet sellel nädalal. Ja selle tõttu ei tule sul ilmselt põhjust muretsemiseks. Selle nädala programmis ei ole ette näha vaidlusi ning tülitsemist, vastupidi, te peaksite leidma omavahel suurema läheduse ning olema teineteise vastu mõistvamad. Võib juhtuda, et just sellel nädalal alustate te ühe suure ja ühise projekti või ettevõtmisega.

Vallalised : Sellel nädalal ei ole sul aega kurvastamiseks ega nukrutsemiseks. Sa oled taas lootusrikas ning usud paremasse tulevikku. Sa ei lepi enam keskpärasusega ja tahad kindlat ning head suhet. Inimest, kes vastaks sinu ootustele. Sa ei talu enam leigust tunnetes, sa ei talu neid, kes ei tea ise ka, mida nad tahavad. Sa oled oma elus liiga palju kohanud selliseid. Sa ei taha ka ravida teiste hingi, kui su enda hing vajab hoolitsust ning tähelepanu. 


Töö

Töö juures avaneb sulle palju häid võimalusi. Aga sinust endast sõltub, kui palju sa oskad neid näha ja ära kasutada. Sa oled ambitsioonikas aga kas sa oled ka läbinägelik? Sa kohtud ka inimestega, kes sinu ettevõtmisi omalt poolt toetavad ning aitavad sind oma jõu ja nõuga. Sellegipoolest kaalu kõike läbi, sest su teel on ka palju lõkse seatud. Näita ennast alati heas valguses ning kasuta ära oma suhtlemisoskust. 

 

 


Tervis

Kuu aspekt on hetkel väga hea ja selle tõttu peaksid sa olema heas vormis. Sa oled ettevõtlik, heas füüsilises ja vaimses vormis, tugeva tervisega ning saad kõikidest väikestest terviseprobleemidest jagu. Kasuta seda perioodi ära, et viia oma plaane ellu.


Raha

Rahalise külje pealt on sul hetkel väljavaated väga head. Ära tee alati nii nagu kõik teised, katsu mõtelda enda peaga. Su ideedel võib olla kulla kaal. Usu rohkem iseendasse ja oma võimetesse. Mis puutub raha paigutamisse, siis kaalu ka uuemaid paigutusvõimalusi.

Kommentaare ei ole