{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Jed Owen

Armastus

Paaridele : Jupiter mõjutab hetkel sinu armastuse sektorit ning muudab su päevad harmoonilisemaks. Sinu suhe elukaaslasega peaks olema praegu lähedasem ning parem. Ära unusta aeg-ajalt oma kaaslast üllatada, organiseeri mõni tore õhtusöök või väljasõit, mis teile mõlemale meeldiks ning mis aitaks rutiini eemale peletada. 

Vallalistele : Kui sa oled unistanud sellest, et su ellu tuleks inimene, kellega sa saaksid oma elu jagada, siis nüüd peaksid su elus algama kiired ajad. Sa ei rahuldu enam sõnumite vahetamise ning pikkade telefonikõnedega, sa tahad konkreetseid tegusid ning tõendeid, et teine inimene on samal lainel, kui sina ise. Sa tahad elada oma elu ja mitte kogu aeg unistada. Sa tahad leida inimest, kellel on samad väärtushinnangud, kui sinul. Ja sa oled väga õigel teel, ära mata oma unistusi maha. Lõpeta muretsemine, pühi pisarad ja naerata, sest juba homme samal ajal võib su tee ristuda ühe inimesega, kes muudab kogu sinu edaspidise elu.

 

Töö

Järgmine nädal toob sulle enneolematult häid võimalusi kaasa. Haara neist õigel ajal ja enne teisi kinni ning kasuta enda huvides ära. Kui sa oled kiire, siis avab see sulle teisigi ja veel paremaid võimalusi tulevikus. Hoia oma mainet - sind jälgitakse. Ära räägi kuulujutte edasi ning mõtle enne, kui räägid ning ära unusta, et ka seintel on kõrvad. Tee vahet neil, kes on sinu poolt ja kes mitte.

 

 


Tervis

Praegusel ajal peaksid sa olema üldiselt hea tervise juures, sest Jupiter ise kaitseb sind ning hoiab sind heas vormis. Kõik väikesed terviseprobleemid, mis sind viimasel ajal kimbutasid, hakkavad õnneks ununema. Sa tunned uut energiat ning tänu sellele paraneb ka su üldine enesetunne. 


Raha

Rahalises küljes on su väljavaated väga head. Ka selles valdkonnas avaneb sul võimalusi panna oma raha kasvama või paigutada raha targalt hoolimata börsi kõikumisest. Usalda rohkem iseennast ja vähem nõndanimetatud oma ala asjatundjaid.

Kommentaare ei ole