{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Heidi Ka...

Foto : unsplash / Heidi Kaden

 

 Armastus

Paaridele : Sul pole vaja midagi teha selleks, et teised sulle järgi vaataksid. Praegusel perioodil ümbritseb sind erakordne aura, mis muudab sind vastupandamatuks ja mitte ainult sinu kaaslase jaoks. Ära siiski anna oma kaaslasele põhjust muretsemiseks ning väldi ebameeldivaid armukadedusestseene. 

Vallalistele : Planeedid soovitavad sul viimaks ometi selgeks teha, millist inimest sa enda kõrvale tahaksid, nii on sul suuremad võimalused selleks, et sinu tee ristuks just selle õige inimesega.

 

Töö

Planeet Pluuto soovitav sul sellel nädalal tegutseda julgelt ja otsekoheselt. Hoia oma suhteid töökaaslastega, sest varem või hiljem osutuvad nad sulle kasulikuks. Mida paremad on su suhted, seda kasulikum see sulle on. 

 

 

 

Tervis

Merkuuri aspekt on üsna positiivne praegusel perioodil, seega ei tohiks sul energiast puudust tulla. Sa tegutsed ja tead, mida sa tahad. Sul pole aegagi selleks, et muretseda oma tervise pärast. 

 

Raha

Mis puutub rahaasjadesse, siis meeldib sulle oma rahaga riskeerida. Sellega avaneb ju alati võimalus suuremat kasu teenida. Praegune aeg aga ei ole kõige parem selleks, et tegeleda kahtlaste tegudega. Ole parem ettevaatlik. Ja oota ära paremad ajad, mis ei jää tulemata. 

Kommentaare ei ole