{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : 13. september 2021

Foto : unsplash / Jojo Yuen    Jäära horoskoop Mis ...

Foto : unsplash / Jojo Yuen

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis hakkab kõik aina paremini minema. Sa oled oma partneriga samal lainel. Tööalastes asjades soosivad planeedid täna kõiki sinu ettevõtmisi ja algatusi. Tervise koha pealt joo rahustavat taimeteed ning katsu teha jõuharjutusi enne magama heitmist. Mis puutub rahasse, siis võid sa endale sellel kuul midagi lubada, su rahaasjad on praegu üsna heas korras.

Väike nõuanne: pole mõtet kogu aeg rääkida ja arutada sama teema ümber.


Sõnni horoskoop

Armuelus mõtlevad ka kõige põikpäisemad Sõnnikesed, et aeg on lõpuks asi ametlikuks teha. Tööl käivad inimesed tunnevad täna suurt rahulolu, mida töö neile pakub. Viimased nädalad ei ole olnud kerged ja on kaasa toonud palju vaimset väsimust. Aga sul ei ole vaja karta, sest sa saad lõpuks ometi olukorra kontrolli alla. Julgust, ära anna alla. Mis puutub rahaasjadesse, siis ei saa sulle etteheiteid teha. Sa kontrollid väga hästi oma eelarvet ja rahaprobleemid ei tohiks sulle muret valmistada.

Väike nõuanne: ära tee mitte ühestki inimesest prioriteeti oma elus, kui tema jaoks oled sa üksnes üks võimalus.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kõik su pingutused muudavad sind lähedasemaks su kallimaga ning kannavad vilja. Neil päevil võid sa saada ühe väga hea tööpakkumise. Planeetide seisu vaadates peaksid sa hetkel olema hea tervise juures ning heas vormis. Võib-olla tunned sa aeg-ajalt ainult suuremat närvilisust. Ja kuidas elavad su rahaasjad? Täna päev on üsna soodne selleks, et analüüside oma finantsolukorda. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks.

 

 


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt ootab vallalisi ees eriti soodne periood. Tööasjades, kui sul on probleeme, räägi töökaaslastega, nad oskavad sulle head nõu anda. Mis puutub tervisesse, siis tänane päev tuleb väga tegus ja ilmselt kulutad sa palju kaloreid. Katsu siiski aeg-ajalt oma patareid täis laadida, vastasel korral kurnad sa ennast ära. Oma rahaasju kontrollid sa praegusel hetkel väga hästi ja väldid liigsete riskide võtmist. 

Väike nõuanne: ära kadesta teisi, tee ise selle asemel! 


Lõvi horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis võid sa lähipäevil kohtuda suure armastusega. Ja kuidas töö juures läheb? Sinu igapäevane töö pakub sulle rahulolu hetkel. Tervise koha pealt ei ole sul midagi tõsist vaja karta. Ja raha pärast ei ole sul vaja täna muretseda, sest planeetide seis on hetkel selline, et täna või homme võid sa saada suurema summa raha. 

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine, kui sa tahad elus midagi ära teha.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peab olema kivist südamega, et mitte sind näha. Keegi ei suuda sinu võludele vastu panna. Töö juures hakkab su visadus ja sihikindlus lõpuks ometi end ära tasuma. Tervise koha pealt tagavad planeedid sulle hea energia. Aga ära kurna end ära. Rahalise külje pealt saadab sind täna hea õnn. Kõiki ostu ja müügiga seotud tehinguid saadab edu ja sa saad lõigata head kasumit.

Väike nõuanne: ära unusta, et kui keegi ütleb, et sa ei suuda seda teha, pead sa tõestama talle vastupidist.


Kaalude horoskoop

Mida armastus täna kaasa toob? Kui sa peaksid täna palju ringi liikuma, siis on tõenäosus kellegagi kohtuda väga suur. Suhe töökaaslaste ja koostööpartneritega on väga hea. Sa oled hea tervise juures, ära unusta ka edaspidi tervislikumalt elada, su keha on sulle selle eest tänulik. Ja rahaasjades on su väljavaated täna väga head. 

Väike nõuanne: enne, kui langetad mingi valiku, kaalu kõik korralikult läbi.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis näed sa elu hetkel läbi roosade prillide. Naudi seda harmooniat, mis su paarisuhtes valitseb. Tööasjades oled sa väga motiveeritud, sind huvitab kõik, sa tõmbad tähelepanu ja tegeled mitme asjaga korraga. Ära ole ainult liiga hajevil. Tervise koha pealt katsu jälgida rohkem oma toitumist selleks, et su keha saaks kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalid ning et sa suudaksid paremini toime tulla oma stressiga. Rahalise koha pealt hakkavad asjad täna paremini minema.

Väike nõuanne: ära laste teiste tujul oma päeva rikkuda.

 

 


Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt tuleb tänane päev väga ilus ja romantiline. Töö juures saadab edu kõiki su ettevõtmisi. Mis puutub tervisesse, siis ära kurna ennast täna ära! Ja kuidas on rahaasjadega? Sinu pangaarve võib täna märkimisväärselt kasvada.

Väike nõuanne: ära lükka homse päeva seda, mida sa võid täna ära teha.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis mine ja reisi, kas kahekesi või üksi, sind on ootamas väga ilusad hetked. Töö juures avaneb sul lõpuks ometi võimalus karjääri teha. Tervise koha pealt peaksid sa täna olema heas vormis. Ainuke probleem seisneb selles, et sul on nii palju plaane ja häid mõtteid,  et sul piisab vajalik aeg, et neid kõiki ellu viia ja sa võid muutuda selle tõttu närvilisemaks. Ära unusta puhata. Mis puutub rahaasjadesse, siis naeratab sulle eriti hea õnn kõiges, mis puutub rahasse.

Väike nõuanne: sa ei pea kasutama jõudu selleks, et oma plaane ellu viia, ära unusta, et iga asja jaoks on oma aeg.


Veevalaja horoskoop

Kuidas on armastusega täna? Kui sa oled vallaline ja tahad õhtul välja minna, siis toob tänane õhtu sulle kaasa ilusaid üllatusi. Tööasjades aga saadab hea õnn kõiki neid, kes otsivad endale töökohta või mõtlevad ametivahetuse peale. Tervise koha pealt olid sa paar päeva tagasi paremas vormis. Kanna oma tervise eest hoolt ja puhka piisavalt. Mis puutub rahasse, siis elu on ilus! Sa tahad elada ilusat elu ja planeedid aitavad sul su unistusi täide viia. Su rahaline seis hakkab märkimisväärselt paranema, võimaldades sul osta seda, mida sa tahad.

Väike nõuanne: katsu olla järelandlikum, kui sa tahad rahu.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tõenäoliselt kohtud sa kellegagi, kes muudab kogu su elu. Tööasjades on soositud kõik need tegevused, mis nõuavad täpsust ning analüüsivõimet. Tervise koha pealt pead sa kinni pidama oma bioloogilisest kellast ja kõik läheb hästi. Rahalise koha pealt võiksid sa kaaluda investeerimisvõimalusi.

Väike nõuanne: ära vaidle teistega pisiasjade pärast.  

 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole