{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Karolina Badzmierowska

Armastus

Paaridele : Tänu Veenuse heale aspektile, peaks sinu ja su partneri suhe olema harmooniline ja probleemidevaba. Ka need, kelle suhe viimasel ajal kõige parem polnud, leiavad taas üles läheduse ning ühise keele. Kui sul oli hirm lahku minemise ees, siis toovad järgmised nädalad tagasi sulle hingerahu ning kindlustunde. Kõik hakkab taas laabuma. 

Vallalised : Päikese mõju võib olla üsna positiivne praegu. See võib äratada sinus seiklustehimu ja mõned teie seast võivad kohtuda olulise inimesega.

 

Töö

Töö juures katsu võimalikult palju professionaalsust välja näidata. Ära tegele tühiste asjadega, katsu näha asju laiemas mastaabis, see aitab sul lahendada keerulisi probleeme, mille sa oled viimasel ajal hooletusse jätnud. Kui sa oled mingis asjas eksinud, siis praegu on õige aeg luua selles selgust. Vaata probleemidele otsa, selle asemel, et mööda hiilida.

 

 

 

Tervis

Planeetide mõjutusel suudad sa paremini puhata ja lülitada ennast välja, lahutada meelt ning nautida elu nii nagu peab. Sa oled terve ja heas vormis, ära siiski kuluta oma energiat niisama.

 

Raha

Jupiter mõjutab sind suuremale säästlikkusele. Seega ava võimalikult vähe oma rahakotti sellel nädalal. 

Kommentaare ei ole