{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Alex Gee...

Foto : unsplash / Alex Geerts

 

 Armastus

Paaridele : Tänu Veenuse heale mõjutusele, leiate te üles harmoonia oma paarisuhtes. Sinu kaaslane võib sulle usaldada asju, millest sul aimu polnud.

Vallalistele : Sinu tulevik on üsna paljutõotav. Praegu on hästi soodne aeg armastuseks, kihlumisteks, abiellumiseks ja kõigeks selleks, mis on seotud tunnetega. Kõik on ilus ja kui sa selle ilusa perioodi maha magad, oled sa selles ise süüdi.

 

Töö

Jupiteri positsioon on praegu väga hea, see on õige aeg selleks, et muuta oma plaane konkreetsemaks ning saada vajalikku infot, mis aitaks sul muuta oma töötingimusi paremaks ja panna paika uusi struktuure. Olukorrad hakkavad sujuma sinu kasuks: kasuta seda ära ja tee edusamme, ära oota, kuni on liiga hilja.

 

 

 

Tervis

Saturn ise tegutseb sinu tervise sektoris. Üldiselt peaksid sa olema väga heas vormis. Võib-olla ainult mõned külmetushaigused võivad sind kimbutada, seega vaata, et sa end soojas hoiad.

 

Raha

Sul on suured unistused ja Kuu aspekt võib sind panna liiga palju kulutama. Neid kulutusi võid sa aga ruttu kahetseda. Katsu jääda reaalsusesse. 

Kommentaare ei ole