{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Elena Mozhvilo   Armastus Paaridele :...

Foto : unsplash / Elena Mozhvilo

 

Armastus

Paaridele : Sellel nädala su suhe ei tohiks sulle muret valmistada, sest planeedid soosivad harmoonilist õhkkonda teie vahel.

Vallalistele : Taevas on nii tugevalt Veenuse värvi hetkel ja seega peaks see tooma kaasa palju armastust ning häid kohtumisi sinu ellu. Naudi elu! Kui võimalik, siis käi avastamas veel avastamata radu, miks mitte otsida oma õnne näiteks välismaalt seitsme mäe ja mere tagant?! 


Töö

Töö juures pead sa õppima end paremini distsiplineerima ning vaatama asju globaalsest vaatenurgast  ning tulevikule suunatud väljavaatega. Hoia eemale kõigest sellest, mis tõmbab su tähelepanu töökohustustest eemale ning keskendu kindlatele eesmärkidele. Jah, sa pead vaeva nägema aga kui sa tahad head tasu ära teenida, siis rakenda neid nõuandeid ellu.

 

 


Tervis

Merkuuri aspekt on praegu väga hea, sa peaksid selle tõttu olema hea tervise juures. Ära siiski lasku liialdustesse, leia alati aega ka puhkamiseks ning hinge tagasi tõmbamiseks. Kui sa tegeled spordiga, siis ära trenniga liiale mine.


Raha

Saturni praegune aspekt toob sulle sellel nädalal kaasa lausa väga head võimalused, mis aitavad sul suurel määral oma rahalist seisu parandada. Haara neist kinni ja kasuta enda huvide jaoks ära.

Kommentaare ei ole