{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / eberhard grossgasteiger

 Armastus

Paaridele : See nädal tuleb ilmselt väga hea sinu jaoks, ilma suuremate probleemideta. Sinu paarisuhtes võib ette tulla hetki täis suuremat lähedust ning üksmeelt. Õhus on armastust. Ja muretust. 

Vallalised : Sul on raske konkurentsi välja taluda armastuses. Sa oled valmis armukadeduse stseenideks isegi, millel pole tegelikult sugugi alust. Ära kaota oma huumorimeelt seejuures.

 

Töö

Planeedid soosivad eriti neid valdkondi, kus on tähtis tähtaegadest kinnipidamine ning kannatlikkus. Paljud teie seast näevad tulevikku hoopis teises valguses sellel nädalal ning viivad oma eesmärgid ellu.

 

 

 

Tervis

Üldiselt ei ole sul vaja oma tervise üle kurta sellel nädalal, sa oled heas füüsilises vormis. Võib-olla ainult need, kes on juba üle 50 aasta vanad, võivad tunda mõningaid terviseprobleeme tänu Veenuse halvale aspektile, mis võib muuta maksa või sapi tööd nõrgemaks. Sellepärast tuleks süüa tervislikumalt ning juua vähem alkoholi.

 

Raha

Neptuuni aspekt ei ole praegu sugugi soodne ja võib tekitada materiaalset kahju. Ära ole sellepärast liiga optimistlik ning ära mängi oma rahaga.

 

Kommentaare ei ole