{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Autumn M...

Foto : unsplash / Autumn Mott Rodeheaver

 

 Armastus

Paaridele : sinu astroloogilisel taevas on palju Veenuse värvitoone, mis toob su ellu palju armastust, sensuaalsust ning romantikat. Sa tunned end paremini, kui kunagi varem. Tuleb välja, et armastusel on teisigi saladusi sinu ees. Pikemaajalised paarid võivad tunda uut ja värsket tuult, mis tuleb võõralt maalt.

Vallalised : Praegusel perioodil peaks armastus su ellu tooma ilusaid hetki ent see armastus on salajane ja ei taha avalikuks saada. 

 

Töö

Praegusel perioodil peaksid sa mõtlema oma karjääri üle järele. Kui sa oled oma tulevikunägemused selgeks teinud, võivad asjad hakata väga kiiresti õiges suunas liikuma. Ära maga maha häid võimalusi, mis sulle avanevad. Merkuur toob sulle uusi ideid ning palju häid võimalusi.

 

 

 

Tervis

Marsi halb aspekt võib avaldada mõju sinu närvisüsteemile. Sa võid olla närvilisem, kui tavaliselt. Selleks, et jääda rahulikuks ning mitte kaotada hingerahu, katsu palju looduses viibida ning tegele joogaga.

 

Raha

Kõik pikemaajalised investeeringud on õigustatud. Umbusalda aga neid pakkumisi, mis lubavad lühikese ajaga palju raha teenida. 

Kommentaare ei ole