{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Ron Whit...

Foto : unsplash / Ron Whitaker

 

 Armastus

Paaridele : Praegune Veenuse aspekt soodustab armastust ja romantikat. See nädal võib tuua palju ilusaid hetki sinu paarisuhtesse, tingimusel, et sa oled valmis uuteks sündmusteks. Need paarid, kelle suhe viimasel ajal liiga pingeline oli, tunnevad uut lähedust.

Vallalistele : Paljud teie seast sooviksid, et armastus ei kustuks kunagi ja kestaks igavesti. Kuidas ka ei ole, Veenuse seis on praegu väga hea ja sa oled valmis tegema pingutusi, mis aitaks sul oma unistusi ellu viia. 

 

Töö

Sul avaneb võimalus paremini organiseerida oma tegevusi ning panna paika strateegiaid, mille abil kiiremini edu saavutada. Mida rohkem sa teistega koostööd teed, seda kindlamini saavutad sa edu. Eriti juhul, kui sinu läbisaamine teistega on hea. Ära sunni oma tahtmist peale vaid paku välja erinevaid võimalusi, nii teed sa suuremaid edusamme.

 

 

 

Tervis

Päike ja Merkuur hoolitsevad sinu tervise eest, sul ei ole vaja sellepärast üldsegi muretseda. Aga kõik Neitsid ei ole kaitstud, mõningaid võivad tabada allergiatega seotud probleemid, mis puudutavad silmade või naha piirkonda.

 

Raha

Katsu lahendada oma rahaprobleemid sellel nädalal tänu Neptuuni abile. Sest eesolevatel nädalatel võib sul tulla puudu praktilisest meelest ja sa võid korda saata suuri rumalusi seoses oma rahaga. 

Kommentaare ei ole