{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Minh Pha...

Foto : unsplash / Minh Pham

 

 Armastus

Paaridele : Sinu suhe partneriga võib võtta natuke teise pöörde. Ära muretse sellepärast ja ära tee skandaali. Täiesti normaalne ju, et kui kaks inimest elavad koos aastaid, siis ei saa nad tunda kogu aeg suurt armastust ning liblikaid kõhus. Ka lähedusel ja hoolitsusel on oma võlu.

Vallalised : Tänu Merkuuril võib selle nädala keskpunktis olla just nimelt armastus. Olenevalt kohtumistest, mida sa sellel nädalal teed, võib Veenus viia siia seiklema ja lõbutsema või mõtlema pere loomise peale.

 

Töö

Töö juures võib olla päris palju liikumist ja see võib muutuda väsitavaks. Sa katsud jääda rahulikuks ja ei lase oma tuju rikkuda. Ära mine kuulujuttudega kaasa ja väldi selliseid jutuajamisi, ära tegele sellega, mis sinusse ei puutu, vastasel korral muutub õhk veelgi raskemaks ning arusaamatused ei ole enam kaugel.

 

 

 

Tervis

Sa oled heas vormis ja sul on palju energiat. Võib-olla peaksid sa ainult söömisega rohkem piiri pidama ja vältima liiga vürtsikaid toite.  Söö rohkem rohelisi köögivilju, võimalikult toorelt, nii, et nad oleksid krõmpsud.

 

Raha

Rahaasjades läheb kõik hästi. Hea õnn saadab sind sellel nädalal ja isegi, kui sa ei teeni just suuri summasid, ei tohiks raha sulle peavalu tekitada ning sa oled kaitstud kõikide probleemide eest. Saturn ise kaitseb sind ning toob sulle kaasa head õnne.  

Kommentaare ei ole