{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Element5 Digital

 Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust tähtede seisu, siis võib sinu ja su kaaslase vahel sellel nädalal alata külm periood. Te võite mõlemad reageerida natuke üle ning näidata välja iseloomu tugevust. Katsu rohkem ennast kontrollida ja selle asemel, et öelda asju, mida sa hiljem kahetsed, mõtle parem kõigele sellele ilusale, mis teid ühendab.

Vallalistele : Mis puutub armastuses, siis selle nädala õhkkond on üsna kahemõtteline. Sa ei tea ise ka täpselt, kust algab armastus ja kust lõppeb sõprus. Sul on raskusi selles suhtes selguse tegemisega. Sa ei tea, kas inimesed on sinust huvitatud sinu isiku pärast või leiavad nad lihtsalt, et sa oled tore sõber.

 

Töö

Praegune tähtede seis viitab sellele, et üks naissoost isik pakub sulle oma abi töö juures. Sina ei ole selles positsioonis, et otsustada ja rääkida kaasa, kogu see olukord tuleb sulle aga kasuks.

 

 

 

Tervis

Sa oled täis head energiat ja elujõudu. Kasuta seda perioodi ära mõistlikult ning tegele spordiga. Ära unusta, et sa oled väga vastuvõtlik igasugustele temperatuurimuutustele ning pead kasutusele võtma vastavad meetmed.

 

Raha

Tähtede seis puudutab eriti sinu rahaasju. Tänu sellele võivad tekkida mõned probleemid. Sa võid neid lahendada juhul, kui pead nõu targematega. Ära looda aga sõprade abile, kes aitaksid sind rasketel hetkedel välja, sest raha ja sõprus ei sobi omavahel kokku. 

Kommentaare ei ole