{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Jacalyn Beales

 Armastus

Paaridele : Veenuse hea aspekt tõotab kaasa tuua sinu paarisuhtesse kaasa palju rõõmu ja rahulolu. Teie vahel on lähedust ja armastust, mida muud veel tahta.

Vallalistele : Praeguse perioodi kiire rütm võib tekitada sinus kerget segadust. Palju kohtumisi võib sellel nädalal ees oodata, telefoninumbrite vahetamist ning uute kohtumiste kokkuleppimist. Sul pole aega mõtelda oma tunnetele, sest kõik läheb nii ruttu.


Töö

Tähtede positiivne mõju aitab sul mitu head projekti ellu viia. Samuti võib tekkida võimalus teha midagi teistmoodi, kui tavaliselt ning paista oma tööga rohkem silma. 

 

 


Tervis

Sellel nädalal võib väsimus sind kimbutada. Pole ka midagi üllatavat, sest Merkuuri asend ei ole sinu jaoks soodne. Võib-olla ei viitsi sa teha kõike, mida esialgu plaanisid ning võid kurta uneprobleemide üle. Ära põgene oma unistuste maailma, kui sa kaldud reaalsusest liiga palju kõrvale, siis tuletab reaalsus ennast ise sulle valusasti meelde.


Raha

Pluuto nõuanne: ära ehita õhulosse ja ära soorita kahtlaseid tehinguid. Ära unusta arvestada iga kord olemasolevate vahenditega.

Kommentaare ei ole