{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Leighann Blackwood Armastus Paaride...

 

Foto : unsplash / Leighann Blackwood

Armastus

Paaridele :  Veenus astub sel nädalal sinu juurest läbi ja teeb sulle üllatusvisiidi. See peaks muutma su suhte tunduvalt paremaks, õhus peaks olema palju romantikat ja miks ka mitte - üllatusi, mis see kaasa toob. See nädal võib tuua mitu unustamatut hetke teile mõlemale.

Vallalistele : Sa tahaksid lasta unistustel end kanda. Reaalsus toob sind aga maa peale tagasi. Aga ära kurvasta: kui sa oskad seda olukorda ära kasutada, siis on reaalsusel sinu jaoks palju üllatusi varuks, mis sarnanevad palju sinu unistustele. Näiteks võid sa kindel olla, et üks teatud kohtumine ei ole enam kaugel...


Töö

Oma ameti peal oled sa silma paistnud oma kiire otsustusvõime ning tarkade nõuannete poolest. Kasuta neid oskusi ära selleks, et asuda keerulisemate ja raskemate kohustuste kallale. Praeguse perioodi lõpp muudab sind tõenäoliselt tavalisest impulsiivsemaks ningveelgi kannatamatumaks, kui sa seda oled.

 

 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis midagi tõsist sul karta ei ole. Sul ei ole vaja muretseda ilmaasjata. Võib-olla ainult mõningaid teie seast võib ohustada probleem silmade või kurguga aga see on ka kõik. Üldiselt peaksid sa sellel nädalal olema heas vormis. 


Raha

Sa kaalud kaua enne, kui otsustad oma raha paigutada kusagile. Võib aga juhtuda, et sa võtad suure riski enne selle perioodi lõppu, mis hõlmab kogu su kapitali. Planeedid üldiselt soosivad sinu ettevõtmisi.

Kommentaare ei ole