{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Stephen Radforf

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal võid sa tunda tüdimust. Pole sugugi lihtne elada samal ajal nagu vaba inimene ja teha kõike, mida hing ihkab, teiselt poolt jälle arvestada ka teise inimesega ja tema soovidega. Sa oled aga pereinimene ja suhe on sinu jaoks oluline, sest see tagab sulle kindlustunde elus. Sa ei talu enam aga piiranguid, mida su praegune elus sulle peale paneb ja sul võib olla tunne nagu on see suhe muutunud sinu jaoks  lämmatavaks. 

Vallalistele : Abielu on nagu kindlus: kõik need, kes on sees, tahavad välja ja kes on väljas, tahavad sisse. Ühesõnaga mõtle järgi enne, kui end seod kellegagi.


Töö

Sellel nädalal võivad sind ees oodata ootamatud kohtumised, mis sulle tööalaselt väga suurt kasu tõotavad kaasa tuua. Neptuun toetab sind ning sa võid paista silma töö juures tänu oma tarkusele.

 

 


Tervis

Sellel nädalal paned sa rõhku just oma tervisele. Sa oled üldiselt küll heas vormis, võib-olla maks ja neerud võivad sulle natuke probleeme tekitada. Seega valva hoolikalt oma toitumist, eriti, kui tegemist peaks olema kroonilise tõvega.


Raha

Mõned probleemid leiavad lahenduse. Kui sul on olnud viimasel ajal tõsiseid rahaprobleeme, siis hakkavad lahendused lõpuks ometi tulema. Aga hoidu siiski liigsest kulutamisest.

Kommentaare ei ole