{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Matt Hof...

Foto : unsplash / Matt Hoffmann

 

Armastus

Paaridele : Tänu Neptuuni halvale aspektile ei suju kõik sinu paarisuhtes nii nagu sa seda sooviksid. Mõned teie seast kaevavad välja sõjakirve. Aga ära kuluta oma aega vanade probleemide lahendamiseks. Mine tuuluta end parem, katsu teha midagi, mis aitaks sul end paremini tunda. Mina rahva sekka selle asemel, et jääda üksi norutama ja süüdistada oma kaaslast kõikides surmapattudes.

Vallalistele : Veenuse praegune aspekt peaks tooma su ellu natuke rahu ja harmooniat. Igapäevased mured ei häiri su hingerahu. Sa oled võluv ja sarmikas ning otsid endale võimalusi lõbutsemiseks. Ning see nädal võib sulle tuua seda, mille järgi sa igatsed.

 

Töö

Planeet Uraan võib tuua kaasa soovi muutuste järele tööalases elus. Kõiki otsuseid, mida sa sellel nädalal vastu võtad, saadab hea edu. Sind on ootamas hea tulevik. Seega ära kõhkle.

 

 

 

Tervis

Saturni mõjutus toob su teele mõningaid takistusi. Võib-olla on tegemist krooniliste valudega, mis endast rohkem märku annavad. Õnneks on Pluuto mõjutus soodne, ta kaitseb sind mingil määral, muutes su immuunsust tugevamaks ning tagades sulle hea füüsilise vormi.

 

Raha

Sa ei ole hetkel eriti säästlikus meeleolus. Ehk siis kokkuhoid ei ole see, mille peale sa hetkel tahaksid mõtelda. Sa kulutad vajadusel oma raha asjade peale, mida sul tegelikult vaja ei lähe. Mõned tehingud, mida sa sel nädalal sooritad, võivad osutuda üsna kasulikeks. 

 

Kommentaare ei ole