{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Anne Nygard

Armastus

Paaridele : Kuna Veenus viibib praegu sinu astroloogilises taevas, siis pöörad sa rohkem tähelepanu oma suhtele. Sellest hoolimata ära muutu liiga nõudlikuks ja autoritaarseks, vastasel korral ootab sind ees suur pettumus. Katsu jääda mõistlikuks ning tolerantseks oma kaaslase suhtes.

Vallalistele : Su eneseuhkus on liiga suur hetkel ja sa ei tea, kas su südames leidub kohta uuele armastusele või on su hing täis vanu pettumusi, mida sa enam korrata ei taha.

 

Töö

Töö juures pinguta nii palju, kui sa saad. Sest see võib muuta kõik ja rutem, kui sa seda arvad. Kui keegi sinu töökaaslastest vajab abi, siis ära kõhkle. See võib sulle palju kasulikku kaasa tuua tööalaselt.

 

 

 

Tervis

Võib-olla tunned sa sellel nädalal suuremat väsimust aga see võib olla tingitud ka sinu toitumisest. Kui sa aga piisavalt energiat kulutad ja palju liigud, siis peaks kõik korras olema. 

 

Raha

Sind võib ees oodata väike rahaline kriis ja selle tõttu peaksid sa oma rahaasjades korra looma. Kuidas ka ei ole, võta kõike huumoriga ja kõik läheb hästi. 

Kommentaare ei ole