{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Mathias ...

Foto : unsplash / Mathias P. R Reding

 

 Armastus

Paaridele : Praeguse perioodi kuuseis on selline, et kõik peaks hästi minema sinu paarisuhtes. Õhus peaks sellel nädalal olema armastust ning kirge. Sa hoolitsed, et kodus oleks hea õhkkond ja valitseks harmoonia. Sa oled rahulik ja armastav.

Vallalistele : Sa ei ole päris kindel selles, mida sa ise tahad. Sa ei taha liiga kiiresti end kellegagi siduda ja tahaksid veel nautida vabadust nii kaua, kui see on veel võimalik. Ja nii kaua, kui on võimalik maitsta ka keelatud vilju.

 

Töö

Tänu Merkuurile, kes muudab sind diplomaatiliseks ning võluvaks, võtad sa töö juures olukorra juhtimise enda kätte. Võimalik, et sinu kätte usaldatakse mõni tähtis töökohustus.  Kuidas ka ei ole, nõustu ja võta kõik vastu.

 

 


Tervis

Sellel nädalal on prioriteediks sinu tervis. Aga ära muretse sellepärast. Võib-olla on sind ees ootamas periood, mis toob su ellu natuke rohkem stressi ja väsimust. Sa võid kannatada masendushoogude all. Aga tõsisemaid terviseprobleeme see kaasa ei too. Ainult need, kes kannatavad krooniliste tõbede all, peaksid rohkem valvama oma tervist.


Raha

Planeetide seis on üsna soodne sinu rahaasjade suhtes. Praegu on ideaalne hetk investeerimiseks ja oma kapitali kasvatamiseks. Katsu siiski nõu pidada targematega enne.

Kommentaare ei ole