{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Lukasz Szmigiel

Armastus 

Paaridele : Praegu on käes hea, päikesepaisteline ja soe periood sinu paarisuhtes, mis pakub sulle palju rahulolu. Kolme heatahtliku planeedi konjunktsioon aitab paaridel leida ühist keelt ja suuremat lähedust ning kasutada ära oma emotsioone. Kirglike hetki peaks tulema ette kõikide paaride vahel. Paljud leiavad üles armastuse, mida nad tundsid oma suhte alguses.

Vallalistele : Tänu Saturni heale asendile võid sa kogeda armastust juba üsna peatselt. Ära ole aga kannatamatu: väldi liigseid tundehooge, kiirelt vastu võetud otsuseid ning tühje sõnu.


Töö

Ära jää loorberitele puhkama. Katsu olla alati valvel ning otsi uusi väljakutseid. Kasuta ära oma häid tutvusi, kellel on mõjuvõimu ning kes on valmis sind toetama. Sinu pingutused kannavad vilja.

 

 


Tervis

Üldiselt peaks su tervis olema väga hea. Seedeprobleemid ning hingamisteede haigused peaksid hakkama kaduma. Ka seljavalud, mis sind aeg-ajalt kimbutavad, muutuvad halvaks mälestuseks.


Raha

Sa oled osa neist inimestest, kes on osanud kohaneda uue maailmaga ja sa oled juba lõiganud sellest kasu. Uraani soodne mõju sinu rahaasjadele peaks veel mõnda aega jätkuma, siis aga võib Neptuun takistusi tuua su asjadesse. See ei ole hea periood investeerimiseks ning raha paigutamiseks, sest tulemused võivad olla katastroofilised.

Kommentaare ei ole