{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Milan Vu...

Foto : unsplash / Milan Vuckovic

 

 Armastus 

Paaridele : Sa tahad kindel olla, et sa oled ikka veel ihaldusväärne ning katsud seda kontrollida täiesti võõraste ja juhuslike inimeste peal, üritades neid ära võluda. Aga ära arva, et su pealtnäha süütu flirtimine ei jäta jälge sinu suhtesse oma partneriga. Katsu mitte kiusatustele järele anda ja ära mängi tulega.

Vallalistele : Mis puutub armastusse, siis võib sellel nädalal tulla oluline pööre, mis pikemas perioodis sulle kasulikuks osutub. Juba varsti võid sa tunda taas liblikaid kõhus ning kuulda ilusaid ja kauaoodatud sõnu kallima suust.


Töö

Töö juures saadab sind hea õnn, sa viid oma ettevõtmised võidukalt lõpuni ning paned oma sõna maksma. Sa kaitsed ka teiste huve. Meeskonnatöö sujub hästi ja ilma viperusteta. Kui sa viid oma projekti kellegi teisega koos ellu, siis on sellel suurem šanss õnnestuda, kui üksi tegutsedes.

 

 


Tervis

Tänu Uraani-Päike-Veenuse kolmikule, kes mõjutavad su tervise sektorit, peaksid sa praegu lausa pakatama energiast ning elurõõmust. Asjad võivad minna natuke halvemaks mõnede teie jaoks tänu Neptuunile. See võib põhjustada seedeprobleeme ning nahaärritusi, millel võib olla allergiline põhjus.


Raha

Sa oled otsustanud taasa raha kõrvale panna tänu Jupiteri mõjutusele. Ja oled valmis maksma palju selleks, et kunagi lubada endale soovitud maja, mööblit ja autot. Ära siiski laena raha.

Kommentaare ei ole