{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto / unsplash / ...

 

Foto / unsplash / Lou Levit

Armastus

Paaridele : Väga suur paremuse poole ootab sinu suhet ees sellel nädalal. Päikesesüsteemi kaks kõige paremat ja kasulikumat planeeti - Päike ja Veenus - kaitsevad sinu paarisuhet. Jupiter on eriti helde, tuues sinu ja su partneri vahele harmooniat, üksmeelt ning rõõmu teie päevadesse.

Vallalistele : Paljude jaoks teie seast saab praegune periood eriti tähendusrikkaks ning mälestusterohkeks. Sa võid leida inimese, keda sa nii kaua oled oodanud ning see suhe võib panna sind unustama kõik selle, mida sa oled läbi elanud.

 

Töö

Sellel nädalal teed sa suuri edusamme uute ideede ning ettevõtmistega ja suudad ellu viia oma tööalased ambitsioonid. Planeetide mõju on eriti kasulik just praegu.

 

 

 

Tervis

Midagi olulist juhtumas ei ole sinu jaoks, kui vaadata praegust planeetide seisu. Võib-olla tunned sa ainult kerget väsimust. Aga, kui sa end ära ei kurna ning hoolitsed enda eest, siis läheb kõik hästi.

 

Raha

Praegune periood on väga hea igasuguste investeeringute tegemiseks ning kinnisvaratehinguteks. Hea õnn saadab sind. Julgeid pealehakkamisi saadab hea õnn. 

Kommentaare ei ole