{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Evgeni E...

Foto : unsplash / Evgeni Evgeniev

 

 Armastus

Paaridele : Kirg või tülid? Mõlemaid võib ette tulla, sest Marsi ja Jupiteri asendit võib tõlgendada, kui suurt võimalikku kirgede möllu või siis suuri tülisid ning vaidlusi. Muidugi, kui te ei tee vahelduva eduga nii ühte, kui teist. Kõik on võimalik. Kuidas ka ei ole, sinu suhteelu sellel nädala just igavaks ei muutu.

Vallalistele : Veenus ja Marss mõjutavad sinu armastuse sektorit. Ja see tõotab kaasa tuua erakordselt head perioodi armastuse koha pealt. Sul on põhjust rõõmustamiseks, sest selline planeetide seis on üsna haruldane ning tõotab su teele tuua ühe ootamatu ja väga olulise kohtumise. Ole valmis selleks suureks sündmuseks.

 

Töö

Töö juures saadab sind hea õnn ning edu. Kasuta seda perioodi ära ja katsu laiendada oma tegevusruumi, otsi üles need kontaktid, mis võivad sulle praegu kasu tuua. Vaata üle ka tööpakkumised, midagi head võib sulle silma jääda. Ole ambitsioonikas ja unista suurelt.

 

 

 

Tervis

Sa oled heas vormis peale väikesi terviseprobleeme, mida sa viimasel ajal oled tundnud. Marss toetab sind ning annab sulle vajalikku energiat, mis võimaldab sul teha kõiki oma toiminguid ilma, et sa tunneksid väsimust. Tegele spordiga.

 

Raha

Jupiter mõjutab sinu raha sektorit ning seega võid sa üldse ära unustada kõik rahaga seotud probleemid. Kõigepealt peaks raha hakkama lausa voolama sinu pangakontole. Seejärel, kui sa oled juba investeerinud, siis peaksid sa nüüd hakkama kasu saama oma tehingutest. Ning saama teenitud tasu kõikide pingutuste eest. 

Kommentaare ei ole