{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Frederic...

Foto : unsplash / Frederico Respini

 

 Armastus

Paaridele : Vaadates praegust tähtede seisu, võivad tekkida erimeelsused sinu ja su partneri vahele sellel nädalal. Ära lase olukorral veelgi halvemaks minna. Selleks, et seda situatsiooni parandada, selgita selgelt ning rahulikult teisele oma vaatenurka ja katsu olla mõistlikum ning tolerantsem.

Vallalistele : Planeedid soosivad seda, et su elus oleks armastust sellel nädalal. Ilusad hetked on sind ees ootamas, mis toovad su päevadesse rõõmu ning rahulolu.

 

Töö

Töö juures võib valitseda pingeline õhkkond. Võib-olla on liiga palju kadedust, võib-olla on see vaenulikkus, mida sa tunned teiste poolt. Ära lase end sellest morjendada ning katsu sellega lihtsalt arvestada. Ära alahinda oma vastaseid, võta kasutusele vastavad meetmed, mis sind vajadusel kaitsevad ning hoiavad sind rünnakute eest.

 

 

 

Tervis

Mitmed planeedid on hetkel sinu tervise sektoris selleks, et sind stimuleerida nagu Päike ja Merkuur või siis selleks, et sind ärritada, nagu Marss ja Uraan. Kõik läheb hästi, kui sa jääd mõistlikuks, vastasel korral võib süda sulle muret teha.

 

Raha

Hea periood selleks, et raha paigutada tuleviku tarbeks. Tänu planeetide heale mõjutusele, avaneb sul võimalus ellu viia üks hea kinnisvaraga seotud tehing. 

Kommentaare ei ole