{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Dakota Roos

 Armastus

Paaridele : Praegune tähtede seis võib muuta õhkkonna pingeliseks ning tekitada sinu ja su partneri vahele vaidlusi. Õnneks teeb see rohkem lärmi, kui halba. Ja Kuu sekkub selle segaduse vahele. Kuu sekkumine liidab paarid taas kokku ja isegi kõige kangekaelsemad leiavad sõnad, mis neid oma partneriga ära lepitab. Nii, et see periood lõppeb väga ilusti ja harmooniliselt kõigi jaoks.

Vallalistele : Sul on õigus oodata palju praeguselt perioodilt. Veenus lisab sulle müstilist aurat ning muudab sind eriti atraktiivseks. Paljud teie seast ei lepi enam keskpäraste suhetega ning ootavad suurt armastust.

 

Töö

Peale tormilist perioodi, tuleb hea energia töö juures sulle appi ning aitab muuta ühe ettevõtmise konkreetsemaks ja teha selgust tööasjades. Hea õnn saadab sind praegu töö juures, seejärel ära kaota oma rõõmsat meelt. Kui sa otsid hetkel tööd, siis on sul just sellel nädalal suur tõenäosus leida seda, mida sa otsid.

 

 

 

Tervis

Selleks, et sinu tervise eest hoolitseda, saadab taevas sulle Jupiteri, Pluuto ja Marsi appi. Kõik need planeedid annavad sulle head energiat, millest sul sel nädalal puudust ei tule. Kõige tähtsam on hoopis see, kuidas sa seda energiat oskad ära kasutada.

 

Raha

Sellel nädalal võid sa teha kasulikke tehinguid ning paigutada oma raha tuleviku tarbeks. Väldi hasartmängude mängimist. 

Kommentaare ei ole