{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Krzysztof Niewolny

 Armastus

Paaridele : Sind on ees ootamas ilus nädal täis häid väljavaateid. Sinu suhe mehe (või naisega) on usalduslik ja lähedane. Sa otsid eelkõige harmooniat, rahu ning üksmeelt ja hoidud nii palju, kui võimalik kõikidest erimeelsustest, vältides probleemidest rääkimist.

Vallalistele : Praegune periood on eriti soodne selleks, et alustada uut suhet ja teha täiesti uus algus oma elus. Sa võid vabastada end minevikuvalust ning -raskustest, mis ei ole lasknud sul edasi elada. Sa tunned oma südames vabadust ja oled ootel.

 

Töö

Kasuta praegust perioodi ära, sest hea õnn saadab sind ja su tegemisi. Vii oma ettevõtmised lõpuni, sind saadab hea edu ning kõik su plaanid õnnestuvad. Seega ära maga ja tegutse, sest see aeg ei jää kestma. 

 

 

 

Tervis

Su tervis on piisavalt hea praegusel ajal. Võib-olla uneprobleemid kimbutavad sind ning mõnikord vaevavad peavalud. Ära siiski võta unerohtu ning otsi oma probleemidele lahendust loodusest. Kummel ja pärnaõied aitavad samuti tervist parandada.

 

Raha

Isegi, kui mõningad rahamured võivad tekkida, siis ei lase sa sellel oma tuju rikkuda. Sa oled optimistlik ning leiad lahenduse igale probleemile. Ootamatud olukorrad võivad aidata sul oma rahalist seisu parandada.

 

Kommentaare ei ole