{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 sodiaagimärki, kes kõige suurema tõenäosusega lahutavad vähemalt korra

  Foto : unsplash / engin akyurt Armastus on keeruline ja er...

 

Foto : unsplash / engin akyurt

Armastus on keeruline ja eriti hästi peab see paika 3 tähemärgi puhul. Igal astroloogilisel märgil on omad  head ja halvad küljed, mõni on liiga armukade, teine solvub ruttu. Isegi, kui mõni suhe toimib hoolimata suurematest erinevustest ja lahkhelidest, siis alati see nii ei lähe. Vaata, millised tähemärgid kõige suurema tõenäosusega lähevad lahku oma elus vähemalt korra.


Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Jäär on tuntud oma keevalise loomuse poolest. Jäärad kuulavad eelkõige enda vajadusi ning tundeid, jättes mõtlemise ja arutamise teisele kohale. Ta muudab tihti arvamust ja võtab vastu liiga kiireid otsuseid. 

Suhtes olles tahab Jäär, et püksid alati tema jalas oleks. Ta surub oma tahtmist peale ning võib mõjuda üsna kurnavalt. Ta peab palju tähtsamaks enda soove, kui teiste omi, seepärast lõppevad tema suhted sageli lahku minemisega. Ta ei talu üksluisust ja igavust. Ta tahab vaheldust oma ellu. Niipea, kui ta hakkab igavust tundma, läheb ta minema. Ta võib ka olla truudusetu, sest tal on raske kiusatusele vastu panna ja talle meeldib olla armunud.

 

 


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi on tugeva iseloomuga varustatud, kohusetundlik ning lojaalne. Üldiselt ta on truu ja jääb truuks. Lõvi jätab enne oma kaaslase maha, kui hakkab teda petma. Kui ta aga on kellegagi suhtes, siis tavaliselt ei pinguta ta enam selle suhte nimel ning jääb tihti loorberitele puhkama.

Lõvi rahuldub tihti sellega, mis tal juba on ja on laisk, et otsida vaheldust ning hoolitseda oma suhte eest. See aga võib tema kaaslast ärritada. Näiteks koju tulles töölt, võib Lõvi terve õhtu vaadata telekat või lugeda uudiseid oma telefonist selle asemel, et suhelda oma kaasalsega. Videomängud on palju põnevamad tema silmis, kui rääkimine oma päevast. Mõned julgemad ja söakamad pingutavad natukene siiski, et suhe toimiks. Kui Lõvi aga on otsustanud mitte midagi teha, siis tõenäoliselt ei jää tema suhe kauaks püsima ning ühel või teisel hetkel pakib tema kaaslane kohvrid.

 

 


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalude märgi esindaja on küll romantiliselt meelestatud aga ta on osa neist, kes kõige suurema tõenäosusega lahku lähevad. Kaaludele meeldib rahulik ning meeldiv keskkond. Ta teeb omalt poolt kõik, et säilitada rahu koduseinte vahel.

Kui tema pingutused aga vilja ei kanna, siis võib ta kõik sinnapaika jätta ja minema minna kellegi teise juurde. Tema romantiline meel võib aga talle endale haiget teha. Tal on kalduvus vaadata liiga palju armastusfilme ja seega võib päris elu teinekord talle tõeliselt haiget teha. Ta on võimeline solvuma, kui tema küünlavalgusõhtu ei suju nii nagu tema seda ette nägi. Teiseks ei räägi ta tihti kõigest, mis tal südamel on, kogub kõik endasse ja ühel ilusal hetkel pahvatab kõik välja. Siis aga võib olla juba liiga hilja, et midagi päästa.


Kommentaare ei ole