{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Kristy Lou Photography

Armastus

Paaridele : Sinu suhe muutub sellel nädalal märkimisväärselt paremaks, tänu kahe planeedi - Marsi ja Veenuse- heatahtlikkusele. Lõpuks ometi leiate te taas üles harmoonia ning läheduse, mis teid sidus. Väikesed erimeelsused kaovad pisitasa ning teie suhe muutub ilusamaks.

Vallalistele : Sa otsid oma ellu rõõmu ja õnne ning sul on selleks täielik õigus. Aga sa ei taha enam takistusi ning piiranguid. Isegi, kui tee peaks vaba olema, siis ei kiirusta sa enda sidumisega. Ka kõige konservatiivsemad hakkavad korraga kaitsma vabasuhet.

 

Töö

Töö juures jälgi kõiki pisiasju, mida sulle sellel nädalal pakutakse. Saturn aitab sul selgemalt näha ning ära hoida vigu ning erimeelsusi. Ära kiirusta!

 

 

 

Tervis

Uraan on sinu tervise sektoris juhatamas, seega ei ole sul vaja ühtegi terviseprobleemi karta. Isegi peale väsitavat tööpäeva, on sul piisavalt energiat, et minna jooksma või linna peale. Ära siiski üle pinguta, sest ka sinu võimetel on piirid.

 

Raha

Sellel nädalal võib sul tekkida suur soov spekuleerida või sooritada mingi suur rahaline tehing. Jää siiski ettevaatlikuks, sest mängus on palju. Ära riski.

 

 


Kommentaare ei ole