{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 tähemärki, kellel hakkab kõik hästi minema augustikuus

  Foto : unsplash / Hannah Busing Vähemalt 4 sodiaagimärgi j...

 

Foto : unsplash / Hannah Busing

Vähemalt 4 sodiaagimärgi jaoks tuleb augusti esimene pool üle ootuste hea. Meie armsad sõbrad Sõnnid, Vähid, Lõvid ja Veevalajad võivad avada šampuse ning lüüa klaase kokku, sest iga hetk võivad täituda nende suuremadki soovid. Hea õnn ei saada neid ühtemoodi aga kindel on see, et augustikuu kahel esimesel nädalal ootavad neid ees eriti head uudised ning üllatused. Eriti palju põnevust on õhus 15. augusti nädalavahetusel. 

Kui sa oled sündinud Sõnni, Lõvi, Vähi või Veevalaja tähtkujus, siis tea, et mida rahulikum ja õnnelikum sa sellel kuul oled, seda suuremat õnne sa ligi tõmbad. Hea energia saadab sind, kui sa ei luba muretsemisel oma elu ära rikkuda. Augusti kahel esimesel nädalal mõtle tõesti sellele, mis sind õnnelikuks teeks, mida sa oma elus vajad ja millest sa tegelikult unistad. Ära unusta, et hea energia saadab sind kuni selle kuu lõpuni. 

 

 


Sõnn

Kõik läheb hästi sinu elus sellel kuul, isegi, kui sa ise sellest kohe aru ei saa. August toob su ellu mõningaid häid muutuseid ja toredaid üllatusi. Kõik läheb hästi ja sa ei tea veel ise ka, kellega su teed võivad ristuda või millal sa võid saada ootamatult suurema summa raha. Midagi väga ilusat on juhtumas, mis muudab su elu. 


Vähk

Augustikuu toob su ellu armastust. Suhted teiste inimestega muutuvad paremaks. Ka rahaasjades saadab sind hea õnn aga ainult tingimusel, et sa tunned end raha suhtes hästi ja ei muretse liiga palju. Mida rahulikum sa oled, seda rohkem õnne su ellu sel kuul tuleb. 




Lõvi

Sa tunned sellel kuul nagu kasvaksid sulle tiivad. Sa naudid elu ja sul on selleks õigus, sest augustis läheb kõik vähemalt sinu jaoks väga hästi. Kõik su plaanid hakkavad edasi liikuma, paljud soovid täituvad. Unista suurelt ja usu, et kõik on võimalik.


Veevalaja

Viimasel ajal võis sul olla tunne nagu oleksid mingid takistused kogu aeg sul tee peal ees. Nüüd aga hakkavad kõik asjad taas liikuma ning häid uudiseid võid sa saada lausa iga päev. Mõtle sellele, mida sa ise tahaksid, millised on sinu soovid ja igatsused. Ja alati on võimalus, et su unistus täitub juba järgmisel hetkel. Unista praegu ja kohe, sest sellel kuul saadab sind hea energia. Ja seda ei juhtu alati!

 

 



Kommentaare ei ole