{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 2 - 8. augusti vahel

Foto : unsplash / Elisa   Jäära nädalahoroskoop ( 21. mä...

Foto : unsplash / Elisa

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Huvitav nädal

Kallis Jäär. See nädal tuleb üsna huvitav sinu jaoks, eriti tööga seotud asjades ning kohtumistes teiste inimestega. Merkuuri asend on sinu jaoks soodne. Kuu toob sulle kaasa head õnne esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. Nendel päevadel võid sa korda saata mõne isikliku võidu. Mis puutub aga armastust, siis võib õhkkond selles vallas olla tavalisest pingelisem neljapäeval ning reedel.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Elagu armastus!

Kallis Sõnn. Veenuse asend on sinu jaoks üsna soodne ja see võib kaasa tuua palju head õnne armastuses. See nädal tulebki armastuse tähe all ja toob sulle kaasa meeldejäävaid ja unustamatuid hetki. Eriti suurt õnne toovad sulle neljapäev ja reede. Laupäeva ja pühapäeva vahel võib Kuu seis kaasa tuua takistusi ja viivitusi. Ka töö juures võib probleeme ette tulla. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Kuu on sinu märgis

Kallid Kaksikud. Sinu nädal algab üsna hästi. Kuu seis toob sulle sellel nädalal palju õnne, eriti esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. Häid uudiseid võid sa saada ka töö juurest. Mis puutub aga armastusse, siis ei lähe sel nädalal kõik nii nagu vaja ja õhkkond võib muutuda pingeliseks.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Väga kuum augustikuu algus

Kallis Vähk. Tänu Veenusele ja Marsile peaks sinu augustikuu algama eriti romantiliselt. Õhus peaks olema sellel nädalal palju armastust. Kui sa oled vallaline, siis peaks sa just sellel nädalal kohtuma õige inimesega. Neljapäev ja reede toovad sulle rohkem õnne. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Tõeline võitleja

Kallis Lõvi. Päike särab sinu märgis koos Merkuuriga. Taevas ise on valmis sind oma soosingu alla võtma ja kõike seda hoolimata Saturni vastuseisust, kes ei muuda su elu just kergeks. Aga sa oled vapper ja julge võitleja, kes saab jagu kõikidest takistustest. Ja praegusel perioodil peaks sul eriti hästi minema tööalastes asjades. Sellel nädalal on õhus ka palju armastust. Palju õnne toovad sulle aga laupäev ja pühapäev.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Õhus on armastust

Kallis Neitsi. Mis puutub armastusse, siis on praegune periood eriti soodne sinu jaoks ja peaks sulle tooma palju head õnne. Veenus ja Marss on sinu märgiga konjunktsioonis, sellepärast tuleb see nädal eriti kirglik. Ka need paarid, kes juba ammu koos on, leiavad teineteist taas ja naudivad lähedust. Neljapäev ja reede toovad sulle suuremat õnne.

 

Foto : unsplash / Maria Vojtovicova

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Kõik läheb hästi

Kallid Kaalud. See nädal tuleb eriti põnev, sest sa saad kokku paljude huvitavate inimestega. Töö juures aitab Merkuur sind ja toob sulle palju häid võimalusi, millest sul tuleb kohe kinni haarata ning oma kasuks ära kasutada. Kui sa peaksid puhkusel olema, siis kohtud sa ühe väga olulise inimesega. Õnne toovad sulle esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev. Neljapäev ja reede võivad aga tuua kaasa pingelist õhkkonda.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Veenus soosib sind

Kallis Skorpion. Sellel nädalal on parem, kui sa unustad mõneks ajaks oma tööalased mured ja probleemid ning tegeled rohkem eraelu puudutavate asjadega. Sinu lähedased vajavad sind. Kahjuks aga ei ole Merkuuri asend kõige parem ja võib põhjustada pingeid töö juures. Veenus aga soosib sind ning tõotab kaasa tuua unustamatuid hetki. Laupäev ja pühapäev võivad tulla väsitavad ja pingerohked, head õnne toovad sulle aga neljapäev ja reede.

 

 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Kuu on opositsioonis

Kallis Ambur. Kahjuks see nädal algab kolme üsna keerulise päevaga. Kuu on opositsioonis esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. Nendel päevadel võid sa tunda suuremat stressi ja väsimust. Head õnne toovad sulle aga laupäev ja pühapäev. Mis puutub suhetesse lähedastega, siis ära reageeri mõtlematult.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Hea nädal

Kallis Kaljukits. See nädal tuleb üldiselt hea sinu jaoks. Veenus ja Marss toetavad sind ja tagavad sulle hea energia. Kuu on aga opositsioonis neljapäeval ja reedel, see võib sind muuta närviliseks ning panna asju nägema dramaatilisemalt, kui nad seda on.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar ) - Kuu hoolitseb sinu eest

Kallis Veevalaja. Isegi, kui Veenus ei ole enam opositsioonis, tuleb rahu ja õnn sinu eraellu tagasi tasapisi. Sa pead hakkama saama Päikese ja Merkuuri halva asendiga, see võib sulle kaasa tuua viivitusi või takistusi tööasjades. Mõni ebameeldiv kohtumine võib aset leida. Head õnne toovad sulle esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts ) - Armastus teeb haiget

Kallid Kalad. Kahjuks ka sellel nädalal võib Veenuse asend põhjustada südamevalu, suhteprobleeme ja pingeid koduseinte vahel. Mõned tülid ja vaidlused võivad tekkida. Eriti pingerohkeks võivad kujuneda esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev. Neljapäev ja reede toovad sulle aga head õnne.

Kommentaare ei ole