{ads}

HIDE

Viimased

latest

22. augusti täiskuu Veevalajas ei jäta mitte kedagi ükskõikseks

  Foto : unsplash / Melanie Magdalena  Kas sa tõesti uskusid, et sa saad rahulikult sellel nädalavahetusel puhata? Eksid, mu kallis. Pühapäe...

 

Foto : unsplash / Melanie Magdalena

 Kas sa tõesti uskusid, et sa saad rahulikult sellel nädalavahetusel puhata? Eksid, mu kallis. Pühapäeval taevas säravalt täiskuul on teised plaanid sinuga. 

Paljud inimesed kardavad täiskuu aegset perioodi. Mitte libahuntide ja nõidade pärast, kes uksele koputavad (ehkki see oleks ju päris äge) aga lihtsalt paljudel inimestel viib täiskuu une ära ja terveks päevaks on halb tuju garanteeritud. Seekordne täiskuu aga ei jäta mitte kedagi ükskõikseks. 

Täiskuud võib pühapäeval taevas näha kell 15:02 (Eesti aja järgi) seekord tõuseb ta Veevalaja märgi lõpus ja Kalade alguse nurgas. Otse vastasnurgas on päike Lõvi märgi lõpus ja Neitsi märgi alguses. Kuidas see kõik aga meie elu järgmisel kahel nädalal mõjutab ning milliseid sodiaake see täiskuu kõige rohkem puudutab?

Täiskuu on meie emotsionaalse intelligentsuse peegeldus. Ta räägib meie sisemise lapsega, meie väärtushinnangutega, meie saladustega ja meie valusate läbielamistega. Kuna seekordne täiskuu leiab aset täiesti sõltumatu Veevalaja märgi all, siis on kätte jõudnud aeg tegutseda. Seda enam, et päike on sel hetkel Lõvi märgis. Nii päikese, kui kuu asendid soodustavad uut algust, uusi kohtumisi ja uute plaanide tegemist.

Sa ei tea, kas minna üksi Saaremaale üheks nädalaks? Või jätta oma elukaaslane maha ja avada turismitalu? Ära kõhkle enam ja hakka tegutsema! 22. augusti täiskuu on kõigeks võimeline ja toob päevavalgele ka sinu kõige suuremad saladused ning kõige salajasemad mõtted. Aga sa pead ka ise ennast kuulama. Ja kuulama ka oma südame häält. Aga ei tohi ka unustada seda, et kui seekordne täiskuu on üsna soodne pea kõikidele sodiaagimärkidele, siis mõningatele toob ta kaasa väga head õnne, teiste jaoks jälle muudab tuul suunda. 

 

Milliseid sodiaagimärke see täiskuu hästi (või halvasti) mõjutab? 

Kõikidel nendel, kes on sündinud Jäära, Kaksikute, Kaalude ja Amburi sodiaagimärgis, ei ole vaja muretseda järgnevatel päevadel. Lisaks sellele, et see periood toob neile kaasa palju head edu, toob neile õnne ka Veenus Kaalude märgis. Ja see avab nende jaoks palju uusi võimalusi nii eraelus, kui ametialasel pinnal. Kõik need tähemärgid peaksid olema sellel perioodil väga heas füüsilises ja seksuaalses vormis. See on kõige parem aeg selleks, et iseenda eest hoolitseda ning teha algust suurte plaanidega.

Kahjuks on igas mängus ka kaotajaid. Ja seekordsed kaotajad on kõik need, kes on sündinud Vähi, Lõvi ja Veevalaja tähemärgis. Kogu see tundemöll ja üle pea löövad lained panevad neil pea ringi käima. Nad võivad praegusel perioodil võtta vastu ilma mõtlemata otsuseid soovist teha asju õieti. Ei, sa ei saa aidata oma onupojal kolida, juues samal ajal veini oma õega ning vahetades vanaema katkist lambipirni. Te võite kuulda järgmistel päevadel päris palju etteheiteid. Pole midagi hullu, see ei kesta kaua ja kahe nädala pärast hakkab kõik taas hästi minema.

Kommentaare ei ole