{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Dabea Tamm

 Armastus

Paaridele : Järgi Saturni nõuaneid. Ära unusta, et sellel nädalal pead sa olema palju tolerantsem ja võtma oma suhet, kui meeskonnatööd, kus on tähtsad kõikide pingutused. Ära näe oma suhet, kui võitlust elus, sest nii muutuvad probleemid veelgi suuremaks ja võivad su suhtele korvamatut kahju tuua.

Vallalistele : Kui su elus praegu ei ole armastust, siis võib see armastus tulla su ellu nagu keeristorm ja seda ka juhul, kui sa ühel või teisel põhjusel oled otsustanud oma ukse armastuse eest lõplikult kinni panna. Võttes arvesse seda, kuidas Veenus tavaliselt oma nooli saadab, võib see armunool tulla sealt, kust sa seda oodatagi ei oska.

 

Töö

Praegune periood on väga soodne uute projektidega alustamiseks. Kõiki ettevõtmisi ja algatusi saadab hea edu. Ära siiski saada korda mõtlematusi ning jää kannatlikuks.

 

 

 

Tervis

Pluuto praegune aspekt võib mõjutada sinu vastupanuvõimet. Ära kurna end liialt ära. Ja kui sa tunned, et hakkad väsima, siis muuda oma toitumisharjumusi, söö rohkem vitamiine ning mineraale.

 

Raha

Sa katsud järgida oma vaistu ega pööra palju tähelepanu mõistuse häälele. See aga pole kõige õigem otsus, sest tänu Saturni negatiivsele mõjutusele võivad su plaanid ebaõnnestuda. Katsu parem oodata natuke ja võtta asjad tõsisemalt käsile alles siis, kui sa oled kindel selles, mida sa teed. Ja küsi teistelt nõu. 

Kommentaare ei ole