{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Alex Nicolopous

Armastus

Paaridele : Hea õnn saadab sinu suhet sellel nädalal. Kasuta seda perioodi ära selleks, et muuta oma suhet tugevamaks ning paremaks. Sa tead ju väga hästi, et kui su suhe on hea, siis läheb ka kõik muu hästi.

Vallalistele : Sa tunned sellel nädalal nagu juhataks sind mingi nähtamatu võim. Sa oled kõigeks valmis selleks, et armastust oma ellu tuua. Praegune periood soosibki häid kohtumisi. Sa oled õnnelik ja teised näevad seda.

 

Töö

Teiste ja iseenda suureks üllatuseks, sooritad sa paar väga kasulikku tehingut sellel nädalal. Ära satu aga eufooriasse, sest vastasel korral võid sa midagi teha, mida sul hiljem kahetseda tuleb. 

 

 

 

Tervis

Isegi, kui sulle ei meeldi sporti teha palju, siis sellel nädalal tahad sa ometi palju liikuda. Ja sul on õigus. Kõige tähtsam on ainult mitte üle pingutada, eriti, kui sa oled teatud vanusesse jõudnud. Intensiivsed treeningud on vastu näidustatud. Aga regulaarne tervisepordiga tegelemine on alati kasulik ning parandab füüsilist ja vaimset heaolu.

 

Raha

Tähtede seis paneb sind sooritama rahalisi tehinguid, mida sa pole alati korralikult läbi kaalunud enne. Ära siiski unusta, et raha ei ole edu näitaja, sinu ettevõtmised vajavad kõige rohkem organiseeritust ning häid ideid. 

Kommentaare ei ole