{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Iva Saka...

Foto : unsplash / Iva Sakarova

 

 Armastus

Paaridele : Jupiter muudab sind natuke nõudlikumaks. Sa ei ole nõus tegema ühepoolseid pingutusi enam selleks, et oma suhet paremaks muuta . Sa tahad, et ka su partner investeeriks ja pingutaks selle nimel ning annad talle sellest teada. Sa võid sellel nädalal olla eriti kriitiliselt meelestatud ning võtta vastu suuri otsuseid.

Vallalised : Mis puutub armastusse, siis tahad sa olla vaba ja teha seda, mida süda ihkab. Sa oledki vaba aga ei oska eristada tõelist armastust ilusatest sõnadest. Ära tee endale liiga palju illusioone ja vaata, kas need, kellega sa läbi käid, jagavad su tundeid.

 

Töö

Sa oled optimistlik ning oled otsustanud edu saavutada. Selline hoiak garanteeribki, et kõik läheb hästi. Ja sellel nädala lõpus ootavad sind teenitud loorberipärjad.

 

 

 

Tervis

Sa oled väga heas vormis. Sa oled täis energiat ning pakatad tervisest, su organism saab jagu kõikidest viirustest ning mikroobidest. Võib-olla aeg-ajalt võib sind kimbutada kerge närvilisus, mis võib põhjustada vererõhu tõusu.

 

Raha

Saturn aitab sul alustada uute ja suurepärast plaanidega. See võib sulle aga palju sisse tuua ning garanteerida sulle parema positsiooni elus. Vaata oma õnnenumbreid. 

Kommentaare ei ole