{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Rachel C...

Foto : unsplash / Rachel Cook

 

 Armastus 

Paaridele : Praegune periood toob su suhtesse rahu, harmooniat ja lähedust. Sa teed kõik, et muuta oma suhet paremaks.

Vallalised : Sellel nädalal võib su ellu tulla armastus esimesest silmapilgust. Kuidas ka ei ole, armastus möödub su elust päris lähedalt. Sinu teha on temast kinni haarata õigel hetkel. Ära ole liiga tagasihoidlik või uimane, vastasel korral jääd sa temast ilma ja lased oma hea õnne minema lipsata. Ning süüdistad end kogu edaspidise elu. 


Töö

Ole ettevaatlik, see on kõik, millega sa sellel nädalal arvestama pead. Sinu konkurendid või vastased on valvel ja kasutavad iga sinu vale sammu ära selleks, et sind oma teelt pühkida. Ümbritse end tarkade nõuandjatega.

 

 


Tervis

Tänu Uraani mõjutusele oled sa heas vormis, täis energiat ning optimistlik. Kui sa oled viimasel ajal tervise tõttu kannatanud, siis aitab Uraan sul kiiremini paraneda ning tugevdada organismi kaitsevõimet. 


Raha

Planeetide seis kutsub sind suuremale ettevaatlikkusele rahaasjadega ümber käies. Võib juhtuda, et sa ise ei näe asju selles valguses ja võid seetõttu sooritada tehinguid, mida sa hiljem kahetsema pead. Mõtle alati enne, kui tegutsed. Ära katsugi kergelt raha teenida ega rahaga mängida.

Kommentaare ei ole