{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Sapan Pa...

Foto : unsplash / Sapan Patel

 

 Armastus

Paaridele : Saturn on sinu armastuse sektoris ja paneb sind tõsisemalt oma suhte üle mõtlema. Kõik, mida sa praegu igatsed, on stabiilne ja kindel suhe. Veenus aga muudab sind sensuaalsemaks ning võluvamaks. Ja sellest saab kõige rohkem kasu sinu kaaslane.

Vallaline : Tänu Veenuse heale aspektile, ei tohiks sellel nädalal su elus armastusest puudust tulla. Ära ainult usalda alati välimust ja hoia meeles, et kõige tähtsamad on alati tunded.

 

Töö

Isegi, kui sa praegu ei ole täiesti rahul kõigega, mis su ametialases elus aset leiab või on tööalane õhkkond halb ega paku sulle rahuldust, siis ära anna lahkumisavaldust enne, kui sa ei ole tõsiselt asjade üle järele mõtelnud või kindlustanud endale midagi paremat. Lisaks sellele ei soodusta planeetide seis praegu ühtegi suuremat muutust sinu elus.

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal pead sa tõesti end hoidma ja hoiduma ka suurematest füüsilistest pingutustest. Kõik lõdvestavad harjutused ja tegevused on aga omal kohal ning aitavad sul võidelda stressi ja väsimuse vastu. 

 

Raha

Sinu rahaline olukord paraneb väga aeglaselt. Sa ei pea sellepärast aga muretsemisega halliks minema, ole kannatlik ja sihikindel. 

Kommentaare ei ole