{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Rose Erkul

Armastus

Paaridele : Sellel korral mõjutab Veenus väga soodsalt sinu suhet. Ja see peaks muutma sellel nädalal su suhte prioriteediks. Kõik läheb väga hästi.

Vallalistele : Sa võid kaotada sellel nädalal natuke enesekindlust. Kas sa muutud liiga tagasihoidlikuks? Sest kuidas ka ei ole, see lisab sulle ainult võlu juurde ja eristab sind teistest, seega oled sa palju atraktiivsem vastassoo silmis. Ja leidub neid, keda sa ükskõikseks ei jäta.

 

Töö

Töö juures ära ürita võimatuid asju ellu viia ning riskeerida mõttetult. Tunne hästi nii iseennast, kui oma vastaseid, see ongi edu võti. Ära ole liiga ambitsioonikas.

 

 

 

Tervis

Neptuuni aspekt pole praegu kõige parem. Ära sellest nüüd järelda nagu jääksid sa tingimata haigeks. Lihtsalt hoia oma tervist rohkem ja kui sa tunned end halvasti, siis leia põhjus sellele, millest see tingitud on. Ravi ennast ja hoia oma tervist.

 

Raha

Vajadusel laena raha selleks, et viia ellu oma plaane, mida sa nii kaua oled mõttes mõlgutanud. Sest Merkuur juhatab sulle kätte õige laenuandja ning su plaane saadab hea edu. 

Kommentaare ei ole