{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Tim Mossholder

Armastus

Paaridele : Veenuse mõju sinu armastuse sektoris tõotab kaasa tuua väga head perioodi selles valdkonnas. Jah, Uraan on küll ikka veel siin ja võib põhjustada mõningaid pingeid sinu ja su elukaaslase vahel. Võib-olla annab märku suurem soov iseseisvuse järele ühelt või teiselt poolt, või siis on tegemist väikeste ja süütute valedega või siis hoopis erimeelsustega aga õnneks pole sellel kõigel väga tõsiseid tagajärgi.

Vallalistele : Sa oled jäänud suhteliselt tagasihoidlikuks kuni siiamaani aga see kõik muutub nüüd ühe hetkega. Praegune planeetide seis koos Veenuse mõjutusega paneb sind mõtlema rohkem südame, kui mõistusega ning sa võid teha asju, mida sa poleks iialgi uskunud end tegevat. Sa muutud täiesti teiseks inimeseks ja ei tunne ise ka ennast ära. 

 

Töö

Sinu ametialane tulevik paistab üsna heas valguses. Aga selle kõrval sinu praegune igapäevane töö on muutunud sulle mõningas mõttes koormavaks. Ära siiski katsu anda oma kohustusi teistele üle, sest sinu väärtust hinnatakse ka selle läbi, kuidas sa saad hakkama lihtsamate töökohustuste tegemisega. Ära unusta, et sa pead alati pingutama ja ei tohi end lõdvaks lasta, kui tahad hiilgavat tulevikku. 

 

 

 

Tervis

Kui sa ei raiska oma energiat niisama, siis oled sa sellel nädalal heas vormis. Aga ära siiski unusta, et ka sul on nõrki külgi. 

 

Raha

Sellel nädalal on su rahaasjad pigem kaitstud. Mõtle investeerimise peale. Näiteks kinnisvara on ka hea investeering. Ja aeg oleks ka reisida. 

Kommentaare ei ole