{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Alex Woo...

Foto : unsplash / Alex Woods

 

Armastus

Paaridele : Planeetide seis muudab sind võluvamaks ning sa oled paremas tujus, kui tavaliselt. See aga ei jää teistele märkamatuks ning sinu kaaslane teeb kõik, et rahuldada kõik sinu soovid. 

Vallalistele : Sellel nädalal võib sinu uksele koputada suur armastus. Sa võid tunda tundeid, mida uskusid olevat kadunud, sa võid armuda esimesest silmapilgust. Aga katsu jääda siiski kahe jalaga maa peale. 

 

Töö 

Võttes arvesse Uraani praegust harmoonilist aspekti, läheb kõik su tööasjades hästi. Su tulevik on paljutõotav. Sul ei ole vaja muretseda oma töö ega karjääri pärast. Jätka samas vaimus.

 

 

 

Tervis

Jupiteri aspekt ei ole sinu jaoks kõige parem sellel nädalal. Hoia oma tervist sest praegusel perioodil ei ole sa just kõige paremas vormis. Su immuunsus on madalam, kui tavaliselt ning seetõttu hoidu eemale nakkustest. Peale seda nädalat aga hakkab su tervis taas paremaks minema.

 

Raha

Praegune periood võib olla üsna murettekitav sinu rahaasjade suhtes. Oleks parem, kui sa lood korra oma rahaasjades ning ei otsi liiga kergeid lahendusi, mis kataksid su kulusid. Ära unusta, et laenu peab ka tagasi maksma ja koos intressiga. 

Kommentaare ei ole