{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Erik-Jan Leusink

Armastus

Paaridele : Praegune planeetide seis aitab sul oma suhet paremaks muuta.  Aga kui sa tahad, et su suhe oleks selline nagu alguses, pead sa veel palju pingutama. Lisaks sellele pead sa paremini kontrollima oma emotsioone ja tundeid, olema tolerantsem ning viisakam teise inimese vastu.

Vallalistele : Armastuse ime : lõpuks ometi oled sa valmis selleks, et näha elu läbi roosade prillide ning leppida ka teiste vaatenurgaga. Ja see muudab kõik. Sinu tundeid ja sinu headust hinnatakse. Ja seda ei juhtu just iga päev.


Töö

Marss ise toetab sind kõikides su ametialastes ettevõtmistes. Kõiki sinu algatusi, ükskõik, mis laadi need ka ei ole, saadab edu. Ära lase võimul ja edul ainult pähe hakata, sest see võib sind viia hukatuseni.

 

 


Tervis

Sinul on tavaliselt palju energiat ja sellepärast oleks väga hea, kui sa hakkaksid spordiga tegelema regulaarsemalt. Sest ära unusta, et terves kehas on terve vaim. 


Raha

Selleks, et tõsta oma ostujõudu ja sooritada kasulikke tehinguid, ei tule sul headest ideedest sellel nädalal puudust. Sa oled palju julgem, kui tavaliselt ning ei kõhkle riskeerimast vajadusel, haarama härjal sarvist ning tegutsema õigel hetkel. Väga hea. Sa tegutsed nagu võitja ning su ettevõtmised õnnestuvad.

Kommentaare ei ole