{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Natasha Vasiljeva    Armastus Paa...

Foto : unsplash / Natasha Vasiljeva

 

 Armastus

Paaridele : Merkuuri aspekt on sellel nädalal väga hea. Kasuta seda ära selleks, et leida lahendus oma probleemidele, mis su suhet rikkuma kipuvad. Kui sa seda ei tee, siis võib olukord ainult hullemaks minna.

Paaridele : Planeetide mõjutusel oled sa otsustanud muuta oma eluviisi, sest sa oled mõistnud, et see on ainus takistus, mis ei lase sul edasi liikuda. Sa tahad kuulata rohkem oma südant, mitte mõistust. Aga ära tunne seetõttu hingepiinu, sest ära unusta, meil on ainult üks elu. Ja oma elus kõik, mis meil on, on aeg. Sa pead lihtsalt teadvustama endale paremini oma tegude tagajärgi. 

 

Töö

Töö juures eelistad sa kasutada originaalsust ja saada iseseisvamaks, isegi, kui neid kahte omadust ei vaadata hea pilguga kõrgemalseisvate poolt. Aga ära muretse, praegusel hetkel hinnatakse sind ja su ettevõtmisi.

 

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis oled sa heas vormis. Kui sa aga jätkad samas rütmis ka edaspidi, siis väsid sa ühel hetkel ära, sest Neptuun on platsis ja valmis esimesel võimalusel sind karistama. Hoia oma selga.

 

Raha

Merkuur tagab mõnedele teie seast sellel nädalal hea rahalise õnne. Ja see rahaline õnn tuleb lähimatelt sugulastelt. Ka teistel ei tohiks rahalisi raskuseid ette tulla. Ja on ka neid, kes sooritavad väga hea tehingu sellel nädalal, mis tõotab nende sissetulekuid suurendada. 

Kommentaare ei ole