{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 Armastus

Paaridele : Veenuse hea aspekt toob su ellu palju armastust ja kirglikke hetki. Palju unustamatuid hetki on sind ootamas. Mitte miski ei riku praegust harmoonilist õhkkonda, kui sa just ise ei muutu liiga nõudlikuks.

Vallalised : Sa oled sensuaalne tänu Veenuse mõjutusele. Ja see on hea periood selleks, et kohtuda uute inimestega ning luua uusi suhteid. Sa oled valmis selleks, et armastus su ellu jõuab. Katsu siiski kontrollida rohkem oma tundeid ja ära näita kohe välja kõike, mis sinu südames toimub.

 

Töö

Pluuto annab sulle töö juures vajalikku energiat. Sa suudad ellu viia suuri asju sellel nädalal, mis üllatavad su töökaaslasi. Seega on sul põhjust olla optimistlik.

 

 

 

Tervis

Sa ei ole just kõige paremas vormis sellel nädalal. Puhka rohkem. Isegi, kui sa pead oma töö või eraelu tõttu palju liikuma, väljas käima ja inimestega kohtuma, siis katsu leida aega, et puhata. Kõige parem oleks muidugi teha lõunauinakuid peale söömist, see aitaks sul enda patareisid täis laadida.

 

Raha

Sa võid sooritada sellel nädalal väga häid tehinguid aga sa pead vastu vaatama ka suurte kulutustega. Ära muretse. Õnneks on sul kõik vahendid, mis sind aitavad. Hea õnn ei ole enam kaugel ja tulevik on palju parem. 

Kommentaare ei ole