{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millise 3 sodiaagimärgi jaoks tuleb juulikuu eriti hea

  Foto :  unsplash / Evi Radaucher Kui sa tunned, et oled pr...

 

Foto :  unsplash / Evi Radaucher

Kui sa tunned, et oled praegu eriti romantilisel lainel, unistad palju ja oled muutunud sentimentaalseks, siis pole selles midagi imelikku, sest praegu on käimas Vähi aeg. 

22. juunil jõudis Päike emotsionaalse Vähi märki. Juulikuu esimene pool on täidetud Vähi hea ja sooja energiaga, millest kõik sodiaagimärgid kasu saavad.

Vähi aeg paneb meid järele mõtlema selle üle, mis elus tõesti tähtis on. Kuulama rohkem oma südant ja mõistma oma tõelisi vajadusi. Sellel perioodil kasvab ka meie kaastunne ning tundlikkus nii, et me tunnetame kõike palju sügavamalt, kui tavaliselt. Kõik meie ümber muutub romantilisemaks, paljud asjad liigutavad meid rohkem ning paljud hetked jätavad unustamatuid mälestusi. Kasuta seda perioodi ära selleks, et kuulata rohkem oma emotsioone ja tundeid. 

9. juulil tõuseb Noorkuu Vähi märgis. Sellel perioodil on kõige parem hetk teha algust millegagi, mis sind tõeliselt õnnelikuks teeb. See on õige aeg selleks, et tegeleda loominguga. Palju häid võimalusi on just sellel ajal ootamas nii mõndagi.

 

 

 

Millistel sodiaagimärkidel on aga rohkem õnne sellel kuul?

Juulikuus on kahtlemata õhus midagi imelist. Kõik sodiaagimärgid saavad sellest kasu, mõned aga natuke rohkem, kui teised. Ja suuremat õnne tõotab juuli tuua kõigile neile, kes on sündinud Skorpioni, Vähi ja Kalade tähemärgis. 

Praegu on õige aeg kasutada ära oma kujutlusvõimet, teha suuri plaane ja unistada paremast tulevikust. Sellel kuul saadab teid hea õnn ja sinu unistused võivad täide minna. Lõpuks ometi saate te väärilise tasu oma pingutuste eest. 


Vähk

Aeg on särada ja võtta vastu tasu oma töö eest. Sa oled selle ära teeninud. Juulikuu toob sulle värskeid tuuli ja häid võimalusi. On aeg enesele meelde tuletada, kes sa tegelikult oled ja usaldada ennast rohkem. Sellel kuul on sulle palju häid uudiseid varuks, kasuta seda ära ja võta vastu kõik kingitused, mida elu sulle pakub. 



 

Skorpion

Kui sul on viimasel ajal tunne nagu ei juhtuks su elus midagi erilist ja su igapäevane elu on liiga üksluine, siis juulis muutub kõik. Juulikuul on sulle varuks terve hulk häid üllatusi. Sul ei tule kahetseda. Praegu on ka kõige õigem aeg selleks, et minna maailma enda ümber avastama, külastada uusi paiku, luua uusi tutvusi. Võib-olla tekib sul soov kogeda midagi uut, mis aitaks sul tuua oma ellu põnevust. 

 

Kalad

Juulikuus võib sinu elus palju muutuda. Sa naudid elu ning tunned end väga hästi. Elul on sulle palju häid üllatusi varuks. Avasta oma loominguline külg ning tee algust suurte plaanidega. Positiivne ja hea energia saadab sind kogu selle kuu jooksul.



 

Kommentaare ei ole