{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Raimond Klavins

Armastus

Paaridele : Armastus on sellel nädalal sinu prioriteetide seas. Marsi harmooniline aspekti muudab sind veelgi võluvamaks, muutes tugevamaks sinu soovi olla õnnelik. Hoidu armukadedusestseenidest.

Vallalistele : Armastus esimesest silmapilgust võib iga päev aset leida. Praegune periood on selle jaoks eriti soodne. Ja sellel korral oled sa kindel, täiesti kindel, et oled leidnud haruldase pärli. Ometi oleks hea, kui sa ei hakkaks kohe liiga suuri unistusi tegema. Ela praeguses hetkes ja ära kiirusta. Oota ja vaata, kuidas asjade kulg läheb. 

 

Töö

Praegune tähtede seis on selline, et su tööasjad võtavad sellel nädalal täiesti uue suuna. Ära sellepärast ütle liiga ruttu ära kõikidest uutest tööpakkumistest, mida sulle sellel nädalal tehakse. Sa võid seda hiljem kahetseda, sest su uus töökoht oleks sulle maksnud paremat palka, kui eelmine. 

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal ja kolme järgmise nädala jooksul, pead sa eriti palju tähelepanu pöörama oma jalgadele. Veepeetus ja tursed võivad muuta vereringet veelgi halvemaks. Katsu leida abi, mis seda olukorda parandaks.

 

Raha

Hea õnn naeratab sulle sellel nädalal. Tõenäoliselt aga mitte päris kindlalt, on tegemist suurema rahasummaga, mis tuleb kui väga hea üllatus. Kasuta seda perioodi ära ja naudi elu. Iga päev selliseid asju ei juhtu. 

Kommentaare ei ole