{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Raimond Klavins

 Armastus

Paaridele : Praegune periood on eriti soodne ja hea tänu Merkuurile. Sa tunned end hästi ja oled valmis tegema esimest sammu selleks, et muuta oma suhet tugevamaks. Sellel nädalal on õhus palju armastust ja rõõmu, naudi seda.

Vallalistele : Kui sa otsid endale hingesõpra, siis tähtede seis on praegu soodne selleks. Sa võid kohtuda inimesega, keda sa kaua oled oodanud, teie vahel võib tekkida kohe hingeline side, huvi teineteise vastu ning soov lähemalt tuttavaks saada. 

 

Töö

Töö juures võivad sind ees oodata muutused. Ära seisa muutuste vastu ja katsu kõikide olukordadega paremini kohaneda. Samuti ära lükka tagasi kõiki ettepanekuid, mida sulle tehakse, sest sa võid seda hiljem sügavalt kahetseda.

 

 

 

Tervis

Saturni nõuanne: naudi elu ja kõik läheb hästi. Aga ära söö liiga palju, sest liigne kolesterool ei tee sulle head ega ole soovitatav mitte kellelegi. Kui sa tunned, et oled heas vormis, siis mine parem jooksma või kõndima. 

 

Raha

Juba mõnda aega katsud sa oma rahalist seisu parandada, et tõsta oma elujärge paremale järjele. Ja sellel nädalal peaks üks oluline etapp algama sinu elus: planeedid ise on otsustanud sind aidata ning tänu sellele võid sa saada just sellel nädalal täiesti ootamatult ühe suurema summa raha. 

Kommentaare ei ole